- 2 Ağustos 2013
- 35.668
- 109.839
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #2.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erken doğum yaptm 1 2 hafta daha sabrederse korkulacak bişey yok canm. Rabbim sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin inşallahÇıktım canım ama evde ilaç kullanıyorum kasılmaları devam ediyor dikkat etmeye çalışıyorum
Okudum canımTiniminimavihanim İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@SoLeiL12
Nayro
5 528mucizemmm
Yorgunkus
debriyajgazfren
Mucizemm222
F Flower__
Okudum kuzumm allah kabul etsin inşallah10. 05.2021 21. SIRA B Buluts34
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
B Buluts34
Bismillahirrahmanirrahim.Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh.
Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sabhibi ecmaiyn.Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab. İlahi Yarabbi el açtık kapına geldik senden istiyoruz bizleri kapından boş çevirme. Her şeyin hayırlısını veren sensin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eyle. Annemi babamı beni eşimi kardeşimi ve bütün inanan iman eden kardeşlerimi bağışla cehennem azabından kabir azabindan muhafaza eyle. İlahi Yarabbi bizlere Cemalini görebilmeyi , Peygamber Efendimiz Hz.Muhammede komşu olabilmeyi nasip eyle . Sıkıntıda olan kardeşlerimin sıkıntılarıni gider. İlahi Yarabbi eşimin ve benim iman gücümü arttır. Karnimdaki evladımı sağ salim kucagima alabilmeyi nasip eyle, isteyen tüm kardeslerime tez zamanda hayırlı evlat meyvalari tattir. Cennetteki evladımla orada Aile olabilmeyi eşim ve bana nasip et. Grupdaki tüm kardeşlerimin dualarını kabul et . Amin.. Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatihah ve messalavat.
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
YARIN 22. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..
KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. @28mn
12. @bluepinkk
13. Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. @Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. @Bademmm388
37. Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
B Buluts34 arkadaşımın niyetine okudum çok şükür. Allah kabul etsin Morrmeneksee Ssevincli10. 05.2021 21. SIRA B Buluts34
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
B Buluts34
Bismillahirrahmanirrahim.Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh.
Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sabhibi ecmaiyn.Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab. İlahi Yarabbi el açtık kapına geldik senden istiyoruz bizleri kapından boş çevirme. Her şeyin hayırlısını veren sensin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eyle. Annemi babamı beni eşimi kardeşimi ve bütün inanan iman eden kardeşlerimi bağışla cehennem azabından kabir azabindan muhafaza eyle. İlahi Yarabbi bizlere Cemalini görebilmeyi , Peygamber Efendimiz Hz.Muhammede komşu olabilmeyi nasip eyle . Sıkıntıda olan kardeşlerimin sıkıntılarıni gider. İlahi Yarabbi eşimin ve benim iman gücümü arttır. Karnimdaki evladımı sağ salim kucagima alabilmeyi nasip eyle, isteyen tüm kardeslerime tez zamanda hayırlı evlat meyvalari tattir. Cennetteki evladımla orada Aile olabilmeyi eşim ve bana nasip et. Grupdaki tüm kardeşlerimin dualarını kabul et . Amin.. Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatihah ve messalavat.
239.121 /45= 5314 ADET
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
8. theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. @28mn
12. @bluepinkk
13. Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. @Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. @Hemsirecik
35. 5 528mucizemmm
36. @Bademmm388
37. Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
Amin inşallah canım Allah yardım edecek elbetBende erken doğum yaptm 1 2 hafta daha sabrederse korkulacak bişey yok canm. Rabbim sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canım kusura bakma okudum ama bildirim yapmayı unuttum Morrmeneksee Tiniminimavihanim canım hakkını helal et
Okudum.Gec haber verdim.Hakkinizı helal edin
B Buluts34 arkdaşımın niyetine okudum.Allah kabul etsin. Morrmeneksee10. 05.2021 21. SIRA B Buluts34
B Buluts34
239.121 /45= 5314 ADET
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
8. theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. @28mn
12. @bluepinkk
13. Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. @Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. @Hemsirecik
35. 5 528mucizemmm
36. @Bademmm388
37. Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
Rabbim sizlerden de razı olsunn Morrmeneksee emm Rabbim burdaki bütün kardeşlerimin de duasını kabul etsinTiniminimavihanim CANIMCIM HATİMİN TAMAM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
Amin balım ınsallah tez zamanda senınde müjdelerini burdan alalım ınsallah hep duamdasınız kızlarRabbim sizlerden de razı olsunn Morrmeneksee emm Rabbim burdaki bütün kardeşlerimin de duasını kabul etsin