- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
- 33
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #2.441
Telefona yükle canım Emrah kahraman çok güzel kullanıcıya özel bölmesi var çok daha kullanışlı. Zaten tel elimizden düşmüyorOff zikirmatigimi kaybettim uc gundur ariyorum isyerinde ruyamda bile gordumboyle cok zor oluyor acil bulmam gerek
Yapma kız valla bitirirsin beniDur hep küsüratlı bırakalım o zmn,
Telefona zıkırmatık ındırsene dha ıyı oluyor hatta tıtreşimle çekersin
Oyle yaptim canim ama zikirmatik iyiydiTelefona yükle canım Emrah kahraman çok güzel kullanıcıya özel bölmesi var çok daha kullanışlı. Zaten tel elimizden düşmüyor
E yani aliexpresden gelene kadar sipariş verdiğini unutursunOyle yaptim canim ama zikirmatik iyiydidur emrah kahramani duymamistim indirim aliexpressden zikirmatik tikladim uc aya anca gelir
Vallah oyle oluyor birakiyim esma cekmeyi zikirmatik gelince cekerim desem hepinizin duasi kabul olur o daha yeni gelirE yani aliexpresden gelene kadar sipariş verdiğini unutursun
Ver adresi ben yollym daha hızlı gelırVallah oyle oluyor birakiyim esma cekmeyi zikirmatik gelince cekerim desem hepinizin duasi kabul olur o daha yeni gelir
Ajjajajja Allah razi olsun eger duan kabul olursa hayrîna gonderirmisinVer adresi ben yollym daha hızlı gelır
1 kutu yollarım o zmn söz ne 1 tanesiAjjajajja Allah razi olsun eger duan kabul olursa hayrîna gonderirmisin
Hahahah yatip kalkip dua edim de hemen olsun1 kutu yollarım o zmn söz ne 1 tanesi
Ay sorma yaaa kafam 1 milyon oldusweetgirlcandy cnım kımse sayıdan dusmuyor karmakarısık olmus ora gormuyolar yazdıklarımızı bıle
67.500 müKUMBARA NIYETINE KALAN RAKAM67.500
Emrah karaduman ın uygulaması çok güzel canım tavsiye ederimOyle yaptim canim ama zikirmatik iyiydidur emrah kahramani duymamistim indirim aliexpressden zikirmatik tikladim uc aya anca gelir
Son kalanı hesapladık o sayıdan düşerek ilerlemeye başladık canım67.500 mü167.000 gördüm ben sanki önceki sayflarda
Şimdi okudum tamamlamaya çalışıyormușuz
Farkettım cnm67.500 mü167.000 gördüm ben sanki önceki sayflarda
Şimdi okudum tamamlamaya çalışıyormușuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?