*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Okudum kuzum Allah kabul etsin inşallah

ŞUANA KADAR
ALINAN MERYEM SURESI 5 KIZLAR BAŞKA ALABILEN CIKMAZMI KURAN BILMEYENLER VARSA TURKCESINDENDE OKUYABILIR BİZ NIYETLENIP OKUMUS OLALIM YETERKİ..

Canım 1 tane ben alayım daha fazla okuyabilirsem yine yazarım Rabbim inşallah sağlıkla kucağını doldursun arkadaşın

KIZLAR MALUM CUMARTESİ KADİR GECESİ
O GUN HERKESIN KENDI ADINA İBADET YAPACAGI MESGUL OLACAĞI BİR GÜN OLACAK
ARTI BİLİYORSUNUZ COĞUNUZ KADİR GECESİ TERTİBİ GRUPLARIMIZDA VAR.. 93 KISILIK KURMUŞTUK ORDADA AYRI AYRI DAĞITILAN ESMA VE SALAVATLARIMIZ KURANLARIMIZ MEVCUT. BUNDAN DOLAYI 1 GUN ARA VERECEĞİZ BURAYA YANİ CUMARTESİ OKUMA OLMAYACAK.. AMA SUAN KUMBARA 160.000 YAKIN BIR RAKAMDA O GUN HEPIMIZ ÇEKEBİLDİĞİMİZ KADAR KUMBARAYA ÇEKELIM PAZAR GUNU 2 KISIYE DIREK OKUMUS OLURUZ.
YANI CUMARTESİ OKUMA YOK
AMA KUMBARAYA EN AZINDAN 1000 TANE OKUNSUN

KIZLAR MALUM CUMARTESİ KADİR GECESİ
O GUN HERKESIN KENDI ADINA İBADET YAPACAGI MESGUL OLACAĞI BİR GÜN OLACAK
ARTI BİLİYORSUNUZ COĞUNUZ KADİR GECESİ TERTİBİ GRUPLARIMIZDA VAR.. 93 KISILIK KURMUŞTUK ORDADA AYRI AYRI DAĞITILAN ESMA VE SALAVATLARIMIZ KURANLARIMIZ MEVCUT. BUNDAN DOLAYI 1 GUN ARA VERECEĞİZ BURAYA YANİ CUMARTESİ OKUMA OLMAYACAK.. AMA SUAN KUMBARA 160.000 YAKIN BIR RAKAMDA O GUN HEPIMIZ ÇEKEBİLDİĞİMİZ KADAR KUMBARAYA ÇEKELIM PAZAR GUNU 2 KISIYE DIREK OKUMUS OLURUZ.
YANI CUMARTESİ OKUMA YOK
AMA KUMBARAYA EN AZINDAN 1000 TANE OKUNSUN

Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Taze fasulye
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Nayro
Hemsirecik
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Yazarhanim
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…