• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

06. 05.2021 18. SIRA Ssevincli Ssevincli

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
Ssevincli Ssevincli

ALLAH'ım nasipse bu ay başlayacağımız 2.tüp bebek tedavimizi hayırla sonuçlandır.
Sağlıklı hayırlı evlatlarımızın olmasını nasip et tedavi sürecinde maddi ve manevi eşime ve bana güç kuvvet kolaylıklar nasip et Allahım
Yüreği evlat hasretiyle yanan isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip et yarabbim
Evimize huzur bereket ailemize sağlık sıhhat ver Ailemi sevdiklerimi arkadaşlarimi burada bulunan dua kardeslerimi Görünür görünmez kaza ve belalardan bizleri koru
Bu mübarek günlerde benim ve dua kardeslerimin dualarini gönlümüzden geçenleri hayırlıysa kabul et yarabbim
Duamıza amin diyen dua kardeşlerimizinde dualarını kabul ve makbul eyle Aminnnn..
Son olarak Babam Rahim kulunun mekanını cennet eyle peygamber efendimize komşu eyle günahlarını bağışla Allahım..
Babam Rahim kuluna ve bütün ölmüşlerimizin ruhuna dua kardeslerimin bütün ölmüşlerinin ruhuna El-Fatiha 🤲

🌺KIZLAR SEVINCLİ COK SEVDIGIMIZ BIR ARKADASIMIZ BİLİYOSUNUZ.. KENDISI HER ZAMAN BU GRUPTA KİM İÇİN DUA DAĞITILDIĞINDA HEMEN ALIR ALLAH RAZI OLSUN.. BUGUNDE YA FETTÂH DA ONUN GUNU BEBEK SAHİBİ OLMAK ISTEYEN KARDESLERIMIZDEN 1 TANESİ.. DUN ELÇİN KARDESIMİZDEN MÜJDE ALMISTIK ONADA 41 MERYEM DAGITILMISTI BAZILARIMIZ TURKCE OKUMUSTU ONEMLİ OLAN NIYET DEMISTIK. INSALLAH SIMDIDE SEVINCLİ KARDESIMIZ ICIN AYNI DUAYI YAPALIM 41 MERYEM SURESI OKUYALIM ONUN VE ONUN GİBİ BEBEK İSTEYEN KARDESLERIMIZİN MÜJDELERINI VERELIM BURDAN. SAHSEN BEN BU MÜJDELERI DUYDUKÇA BAŞKALARI ICIN DAHA COK OKUMAK İSTİYORUM CUNKU VESILE OLMAK O KADAR GUZEL BİR DUYGUYMUSKİ TARİF EDİLEMEZ.. 💕
41 MEYREM SURESINİ HATIMLE BERABER HEDİYE EDELIM 💝BEN 1 TANE ALARAK BAŞLIYORUM DİLERSENİZ TÜRKCE DE OKUYABILIRSİNİZ ONEMLİ OLAN NIYETTIR DIYEREK ELIMIZDEN GELENİ YAPALIM ALLAH BÜYÜK VE KALBIMIZI BİLİYOR YANLISLARIMIZI DOĞRUYA DUZELTSİN INSALLAH 🤲

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

YARIN 19. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..

📢KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN 🙏

LİSTE 📃

1. Morrmeneksee Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222 Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21 namaste21
7. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
8. theia07 theia07
9. Magnifiaque Magnifiaque
10. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk bluepinkk
13. Myhomes Myhomes
14. namaste21 namaste21 (kızı)
15. Mintimint Mintimint
16. SoLeiL12 SoLeiL12
17. Saliha40 Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. burcusami burcusami
20. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. Taze fasulye Taze fasulye
24. Life light Life light
25. E Ebruazra
26. Krew Krew
27. Yenidelhi Yenidelhi
28. R rana20
29. MoonfacedMom MoonfacedMom
30. aysenurt3991 aysenurt3991
31. MoonfacedMom MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro Nayro
33. Hemsirecik Hemsirecik
34. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim Yazarhanim
38. Yorgunkus Yorgunkus
39. debriyajgazfren debriyajgazfren
40. mavispreyboya mavispreyboya
41. Asiltutku Asiltutku
42. Asiltutku Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019 Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara Barbara

07. 05.2021 18. SIRA Ssevincli Ssevincli

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
Ssevincli Ssevincli

ALLAH'ım nasipse bu ay başlayacağımız 2.tüp bebek tedavimizi hayırla sonuçlandır.
Sağlıklı hayırlı evlatlarımızın olmasını nasip et tedavi sürecinde maddi ve manevi eşime ve bana güç kuvvet kolaylıklar nasip et Allahım
Yüreği evlat hasretiyle yanan isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip et yarabbim
Evimize huzur bereket ailemize sağlık sıhhat ver Ailemi sevdiklerimi arkadaşlarimi burada bulunan dua kardeslerimi Görünür görünmez kaza ve belalardan bizleri koru
Bu mübarek günlerde benim ve dua kardeslerimin dualarini gönlümüzden geçenleri hayırlıysa kabul et yarabbim
Duamıza amin diyen dua kardeşlerimizinde dualarını kabul ve makbul eyle Aminnnn..
Son olarak Babam Rahim kulunun mekanını cennet eyle peygamber efendimize komşu eyle günahlarını bağışla Allahım..
Babam Rahim kuluna ve bütün ölmüşlerimizin ruhuna dua kardeslerimin bütün ölmüşlerinin ruhuna El-Fatiha 🤲

🌺KIZLAR SEVINCLİ COK SEVDIGIMIZ BIR ARKADASIMIZ BİLİYOSUNUZ.. KENDISI HER ZAMAN BU GRUPTA KİM İÇİN DUA DAĞITILDIĞINDA HEMEN ALIR ALLAH RAZI OLSUN.. BUGUNDE YA FETTÂH DA ONUN GUNU BEBEK SAHİBİ OLMAK ISTEYEN KARDESLERIMIZDEN 1 TANESİ.. DUN ELÇİN KARDESIMİZDEN MÜJDE ALMISTIK ONADA 41 MERYEM DAGITILMISTI BAZILARIMIZ TURKCE OKUMUSTU ONEMLİ OLAN NIYET DEMISTIK. INSALLAH SIMDIDE SEVINCLİ KARDESIMIZ ICIN AYNI DUAYI YAPALIM 41 MERYEM SURESI OKUYALIM ONUN VE ONUN GİBİ BEBEK İSTEYEN KARDESLERIMIZİN MÜJDELERINI VERELIM BURDAN. SAHSEN BEN BU MÜJDELERI DUYDUKÇA BAŞKALARI ICIN DAHA COK OKUMAK İSTİYORUM CUNKU VESILE OLMAK O KADAR GUZEL BİR DUYGUYMUSKİ TARİF EDİLEMEZ.. 💕
41 MEYREM SURESINİ HATIMLE BERABER HEDİYE EDELIM 💝BEN 1 TANE ALARAK BAŞLIYORUM DİLERSENİZ TÜRKCE DE OKUYABILIRSİNİZ ONEMLİ OLAN NIYETTIR DIYEREK ELIMIZDEN GELENİ YAPALIM ALLAH BÜYÜK VE KALBIMIZI BİLİYOR YANLISLARIMIZI DOĞRUYA DUZELTSİN INSALLAH 🤲
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

YARIN 19. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..

📢KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN 🙏

LİSTE 📃

1. Morrmeneksee Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222 Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21 namaste21
7. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
8. theia07 theia07
9. Magnifiaque Magnifiaque
10. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk bluepinkk
13. Myhomes Myhomes
14. namaste21 namaste21 (kızı)
15. Mintimint Mintimint
16. SoLeiL12 SoLeiL12
17. Saliha40 Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. burcusami burcusami
20. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. Taze fasulye Taze fasulye
24. Life light Life light
25. E Ebruazra
26. Krew Krew
27. Yenidelhi Yenidelhi
28. R rana20
29. MoonfacedMom MoonfacedMom
30. aysenurt3991 aysenurt3991
31. MoonfacedMom MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro Nayro
33. Hemsirecik Hemsirecik
34. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim Yazarhanim
38. Yorgunkus Yorgunkus
39. debriyajgazfren debriyajgazfren
40. mavispreyboya mavispreyboya
41. Asiltutku Asiltutku
42. Asiltutku Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019 Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara Barbara
Okudum kuzum Allah kabul etsin inşallah

ŞUANA KADAR
ALINAN MERYEM SURESI 5 KIZLAR BAŞKA ALABILEN CIKMAZMI KURAN BILMEYENLER VARSA TURKCESINDENDE OKUYABILIR BİZ NIYETLENIP OKUMUS OLALIM YETERKİ.. 🙏

Canım 1 tane ben alayım daha fazla okuyabilirsem yine yazarım Rabbim inşallah sağlıkla kucağını doldursun arkadaşın🤲💚

KIZLAR MALUM CUMARTESİ KADİR GECESİ ❤️
O GUN HERKESIN KENDI ADINA İBADET YAPACAGI MESGUL OLACAĞI BİR GÜN OLACAK
ARTI BİLİYORSUNUZ COĞUNUZ KADİR GECESİ TERTİBİ GRUPLARIMIZDA VAR.. 93 KISILIK KURMUŞTUK ORDADA AYRI AYRI DAĞITILAN ESMA VE SALAVATLARIMIZ KURANLARIMIZ MEVCUT. BUNDAN DOLAYI 1 GUN ARA VERECEĞİZ BURAYA YANİ CUMARTESİ OKUMA OLMAYACAK.. AMA SUAN KUMBARA 160.000 YAKIN BIR RAKAMDA O GUN HEPIMIZ ÇEKEBİLDİĞİMİZ KADAR KUMBARAYA ÇEKELIM PAZAR GUNU 2 KISIYE DIREK OKUMUS OLURUZ. 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕
YANI CUMARTESİ OKUMA YOK
AMA KUMBARAYA EN AZINDAN 1000 TANE OKUNSUN 🙏

KIZLAR MALUM CUMARTESİ KADİR GECESİ ❤️
O GUN HERKESIN KENDI ADINA İBADET YAPACAGI MESGUL OLACAĞI BİR GÜN OLACAK
ARTI BİLİYORSUNUZ COĞUNUZ KADİR GECESİ TERTİBİ GRUPLARIMIZDA VAR.. 93 KISILIK KURMUŞTUK ORDADA AYRI AYRI DAĞITILAN ESMA VE SALAVATLARIMIZ KURANLARIMIZ MEVCUT. BUNDAN DOLAYI 1 GUN ARA VERECEĞİZ BURAYA YANİ CUMARTESİ OKUMA OLMAYACAK.. AMA SUAN KUMBARA 160.000 YAKIN BIR RAKAMDA O GUN HEPIMIZ ÇEKEBİLDİĞİMİZ KADAR KUMBARAYA ÇEKELIM PAZAR GUNU 2 KISIYE DIREK OKUMUS OLURUZ. 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕
YANI CUMARTESİ OKUMA YOK
AMA KUMBARAYA EN AZINDAN 1000 TANE OKUNSUN 🙏

Morrmeneksee Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
Mucizemm222 Mucizemm222
F Flower__
namaste21 namaste21
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
theia07 theia07
Magnifiaque Magnifiaque
sweetgirlcandy sweetgirlcandy