*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

06. 05.2021 18. SIRA Ssevincli

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Ssevincli

ALLAH'ım nasipse bu ay başlayacağımız 2.tüp bebek tedavimizi hayırla sonuçlandır.
Sağlıklı hayırlı evlatlarımızın olmasını nasip et tedavi sürecinde maddi ve manevi eşime ve bana güç kuvvet kolaylıklar nasip et Allahım
Yüreği evlat hasretiyle yanan isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip et yarabbim
Evimize huzur bereket ailemize sağlık sıhhat ver Ailemi sevdiklerimi arkadaşlarimi burada bulunan dua kardeslerimi Görünür görünmez kaza ve belalardan bizleri koru
Bu mübarek günlerde benim ve dua kardeslerimin dualarini gönlümüzden geçenleri hayırlıysa kabul et yarabbim
Duamıza amin diyen dua kardeşlerimizinde dualarını kabul ve makbul eyle Aminnnn..
Son olarak Babam Rahim kulunun mekanını cennet eyle peygamber efendimize komşu eyle günahlarını bağışla Allahım..
Babam Rahim kuluna ve bütün ölmüşlerimizin ruhuna dua kardeslerimin bütün ölmüşlerinin ruhuna El-Fatiha

KIZLAR SEVINCLİ COK SEVDIGIMIZ BIR ARKADASIMIZ BİLİYOSUNUZ.. KENDISI HER ZAMAN BU GRUPTA KİM İÇİN DUA DAĞITILDIĞINDA HEMEN ALIR ALLAH RAZI OLSUN.. BUGUNDE YA FETTÂH DA ONUN GUNU BEBEK SAHİBİ OLMAK ISTEYEN KARDESLERIMIZDEN 1 TANESİ.. DUN ELÇİN KARDESIMİZDEN MÜJDE ALMISTIK ONADA 41 MERYEM DAGITILMISTI BAZILARIMIZ TURKCE OKUMUSTU ONEMLİ OLAN NIYET DEMISTIK. INSALLAH SIMDIDE SEVINCLİ KARDESIMIZ ICIN AYNI DUAYI YAPALIM 41 MERYEM SURESI OKUYALIM ONUN VE ONUN GİBİ BEBEK İSTEYEN KARDESLERIMIZİN MÜJDELERINI VERELIM BURDAN. SAHSEN BEN BU MÜJDELERI DUYDUKÇA BAŞKALARI ICIN DAHA COK OKUMAK İSTİYORUM CUNKU VESILE OLMAK O KADAR GUZEL BİR DUYGUYMUSKİ TARİF EDİLEMEZ..
41 MEYREM SURESINİ HATIMLE BERABER HEDİYE EDELIM BEN 1 TANE ALARAK BAŞLIYORUM DİLERSENİZ TÜRKCE DE OKUYABILIRSİNİZ ONEMLİ OLAN NIYETTIR DIYEREK ELIMIZDEN GELENİ YAPALIM ALLAH BÜYÜK VE KALBIMIZI BİLİYOR YANLISLARIMIZI DOĞRUYA DUZELTSİN INSALLAH

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

YARIN 19. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..

KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN

LİSTE

1. Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3. Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21
7. mutlulukbenihicbirakma
8. theia07
9. Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk
13. Myhomes
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12
17. Saliha40
18. Ssevincli
19. burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78
23. Taze fasulye
24. Life light
25. E Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. R rana20
29. MoonfacedMom
30. aysenurt3991
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. Hemsirecik
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya
41. Asiltutku
42. Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara

EVET KIZLAR DUASINI PAYLASTIĞIM YAZIDA OLDUĞU GIBI
Ssevincli ARKADASIMIZ ICIN 41 MERYEM SURESİ DAĞITIYORUZ..
DİLERSENİZ TURKCESINDENDE OKUYABILİRSİNİZ GERCEKTEN ONEMLİ OLAN NİYET BUNUN BIR ORNEGINİ DÜN YASADIK
BEN ALARAK BAŞLATIYORUM 1 TANE
ALANLAR BENI ETIKETLEYEREK BELIRTEBILIRMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…