*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Bana cuma suresı.. İlaveten 41 YASİN 41 FETIH 41 VAKIA Taha suresı. HATİMDE olabılır aslında zira anca tesir edecegıni dusunmeye basladim artık.
Ben cuma suresini gorup denemek istemistim okudum aradan bir iki saat gecmeden kayinbabam aramisti hayirli bir is icin cumartesi gelmek istiyoruz diye bende olmaz gelmesinler diyorumgeri annemler pazar gunu kabul etmisti

Aç canım aman Allahına kurban ramazandan sonra
Unutma varım okumaya
Tamm kızlar rmazandan sonra ztn cuma gunune ozel bır lıste yapıp okumalar yapacaz.. Yanı 20 25 kısılık bır grup olup, yasın salavat fılan okur listedekı kısılerın adına bağıslayacağız belkı sızden de ayriyeten bır dua isteyebilirim o zmn Allah razı olsun her birinizden.. Bende sızler ıcın daıma okurum unutmayın etiketleyin benı

Sen hiç düşünmeden koşuyorsun seve seve okunur canım senden de razı olsun

Kesinlikle hem dünya hayatını kolaylaştıracak hemde ahiretni kurtarmana vesile olacak biri olmalı Rabbm hayrlı zamanda hyrlı birini nasp etsn inşaAllah

Ne demek cnm.. Bızler cok guzel grup olduk kımler dardaysa hemn bırbırımızın duasına katılıyoruz Allah kabul etsın insallah bozma moralini dualarımız senınle
Keşke bende daha çok katılabilseydim işte oluyorum çoğunlukla hakkınızı helal edin ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…