- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #2.201
Ben cuma suresini gorup denemek istemistim okudum aradan bir iki saat gecmeden kayinbabam aramisti hayirli bir is icin cumartesi gelmek istiyoruz diye bende olmaz gelmesinler diyorumBana cuma suresı.. İlaveten 41 YASİN 41 FETIH 41 VAKIA Taha suresı. HATİMDE olabılır aslındazira anca tesir edecegıni dusunmeye basladim artık.
Kesınlıkle baslıyorumBen cuma suresini gorup denemek istemistim okudum aradan bir iki saat gecmeden kayinbabam aramisti hayirli bir is icin cumartesi gelmek istiyoruz diye bende olmaz gelmesinler diyorumgeri annemler pazar gunu kabul etmisti
Allah’im tez vakitte hayirli birini cikartsin insallah lutfen dua ederken detay verKesınlıkle baslıyorum
Nasıl bir detay mesela.. Dur detayları ozelden konusalımAllah’im tez vakitte hayirli birini cikartsin insallah lutfen dua ederken detay verbazen ben detay vermedim diye uzuluyorum gerci cok sukur benim esime
Ben okurum vallaBana cuma suresı.. İlaveten 41 YASİN 41 FETIH 41 VAKIA Taha suresı. HATİMDE olabılır aslındazira anca tesir edecegıni dusunmeye basladim artık.
Tamam bır gun ozel toplanıp benım ıcın grup acalımBen okurum valla
Aç canım aman Allahına kurban ramazandan sonraTamam bır gun ozel toplanıp benım ıcın grup acalım
Aç canım aman Allahına kurban ramazandan sonra
Tamm kızlarUnutma varım okumaya
Sen hiç düşünmeden koşuyorsun seve seve okunur canım senden de razı olsunTamm kızlarrmazandan sonra ztn cuma gunune ozel bır lıste yapıp okumalar yapacaz.. Yanı 20 25 kısılık bır grup olup, yasın salavat fılan okur listedekı kısılerın adına bağıslayacağız belkı sızden de ayriyeten bır dua isteyebilirim o zmn Allah razı olsun her birinizden.. Bende sızler ıcın daıma okurum unutmayın etiketleyin benı
Yok kuzum ben sevgi elçin lunisssAnammmm Elçin diye anlattıkları sen misin kuzum
Rabbim hayırlarla bütün isteyen arkadaşlarımdan müjdeli haberleri duyurmayı nasip etsin canım duamız sizenleYok kuzum ben sevgi elçin lunisss
Kesinlikle hem dünya hayatını kolaylaştıracak hemde ahiretni kurtarmana vesile olacak biri olmalıKızlar şaka bir yana Allah ıyı insanlar cıkarsın karsımıza.. Devir çok zor ve kötü cidden.. Bulması bırsey degıl ama gercekten inanclı Allahtan korkan bırını bulmak cok cok zor.. Tek çabam bundan yana. Gec olsun ama güç olmasın
Amin inşallah
Keşke bende daha çok katılabilseydim işte oluyorum çoğunlukla hakkınızı helal edin ☹Ne demek cnm.. Bızler cok guzel grup olduk kımler dardaysa hemn bırbırımızın duasına katılıyoruz Allah kabul etsın insallahbozma moralini dualarımız senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?