• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

15+15 de aldım ben kızlar böylece Mucizemm222 Mucizemm222 arkadaşımız ıcın 313 Ayetel kürsi ve 313 İHLAS okumus olduk Grupca Allah her bırıbizden razı olsun ❤️
Ayrıca bugunden berı attıgım ya fettah grubu var diyordum ya yarım kalmıs olan.. onuda suanda bitirmiş bulunmaktayız 🤭Allah kabul etsın. Hatımimizi ınsallah 🤲

15+15 de aldım ben kızlar böylece Mucizemm222 Mucizemm222 arkadaşımız ıcın 313 Ayetel kürsi ve 313 İHLAS okumus olduk Grupca Allah her bırıbizden razı olsun ❤️
Ayrıca bugunden berı attıgım ya fettah grubu var diyordum ya yarım kalmıs olan.. onuda suanda bitirmiş bulunmaktayız 🤭Allah kabul etsın. Hatımimizi ınsallah 🤲
Allah razı olsun hepinizden inşallah🤲❤️

GRUP ARKADASLARIM KIZLARLA SOYLE BIRSEY YAPMAYA KARAR VERDIK.. SİTEDE BIR SÜRÜ YARIM KALMIS ESMA HATİMLERİ VAR HEPSINI KENDI SEVABINIZA CEKEREK SAYIDAN DUSEREK TAMAMLIYORSUNUZ BİZ BAŞLADIK SIRAYLA O HATİMLERİ YAPACAĞIZ KATILMAK İSTERSENIZ KONU BASLIKLARINDA GORURSUNUZ ZATEN ❤️

Kizlar ben dun mintiye okurken zikirmatigimi kaybettim tam sayidan emin degildim 2400den geri baslayip niyetimi 3514 diye belirttim rabbim kabul etsin insallah ❤️

@lunissss arkadaşımız için meryem suresi almıştınız duamız kabul oldu çok şükür 🥰elçin arkadaşımız hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Aminnnn cok sevındımm ya 🙏🙏🙏🙏🙏
Türkce okumustum hatta ben tereddütte kalmıstık gerçekten niyet onemlı..
Cok mutlu oldum, ❤️

Aminnnn cok sevındımm ya 🙏🙏🙏🙏🙏
Türkce okumustum hatta ben tereddütte kalmıstık gerçekten niyet onemlı..
Cok mutlu oldum, ❤️
Kesinlikle niyet onemlı Rabbime inanarak kim dua ederse kabul ediyor. Çok emindim olacağına çok şükür oldu🥰

Back