- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #2.161
Sıla kardeşim için 25+25 aldım canım Rabbim yardımcısı olsun inşallah9+9 DAHA ALDIM
OKUNAN AYETEL KÜRSİ 243
OKUNAN IHLAS SURESI 243
KALAN SAYI HER IKISINDEN DE 70 tane
Allah razı olsun hepinizden inşallah15+15 de aldım ben kızlar böyleceMucizemm222 arkadaşımız ıcın 313 Ayetel kürsi ve 313 İHLAS okumus olduk Grupca Allah her bırıbizden razı olsun
Ayrıca bugunden berı attıgım ya fettah grubu var diyordum ya yarım kalmıs olan.. onuda suanda bitirmiş bulunmaktayızAllah kabul etsın. Hatımimizi ınsallah
Sendende cnm ıyı haberını beklıyoruz..Allah razı olsun hepinizden inşallah
Aminnnn cok sevındımm ya@lunissss arkadaşımız için meryem suresi almıştınız duamız kabul oldu çok şükürelçin arkadaşımız hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin@lunissss arkadaşımız için meryem suresi almıştınız duamız kabul oldu çok şükürelçin arkadaşımız hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kesinlikle niyet onemlı Rabbime inanarak kim dua ederse kabul ediyor. Çok emindim olacağına çok şükür olduAminnnn cok sevındımm ya
Türkce okumustum hatta ben tereddütte kalmıstık gerçekten niyet onemlı..
Cok mutlu oldum,
Kim meyrem suresı ısterse bundan sonra benıde etıketlesın kızlar soyluyorumKesinlikle niyet onemlı Rabbime inanarak kim dua ederse kabul ediyor. Çok emindim olacağına çok şükür oldu
Meryem suresi gerçekten çok etkili ve inanmakta çok önemliKim meyrem suresı ısterse bundan sonra benıde etıketlesın kızlar soyluyorum
Hayırlı bir evlilik ıcın de bildiğiniz bırsey varmı onuda okusak hıMeryem suresi gerçekten çok etkili ve inanmakta çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?