*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

15+15 de aldım ben kızlar böylece Mucizemm222 arkadaşımız ıcın 313 Ayetel kürsi ve 313 İHLAS okumus olduk Grupca Allah her bırıbizden razı olsun
Ayrıca bugunden berı attıgım ya fettah grubu var diyordum ya yarım kalmıs olan.. onuda suanda bitirmiş bulunmaktayız Allah kabul etsın. Hatımimizi ınsallah

Allah razı olsun hepinizden inşallah

GRUP ARKADASLARIM KIZLARLA SOYLE BIRSEY YAPMAYA KARAR VERDIK.. SİTEDE BIR SÜRÜ YARIM KALMIS ESMA HATİMLERİ VAR HEPSINI KENDI SEVABINIZA CEKEREK SAYIDAN DUSEREK TAMAMLIYORSUNUZ BİZ BAŞLADIK SIRAYLA O HATİMLERİ YAPACAĞIZ KATILMAK İSTERSENIZ KONU BASLIKLARINDA GORURSUNUZ ZATEN

Kizlar ben dun mintiye okurken zikirmatigimi kaybettim tam sayidan emin degildim 2400den geri baslayip niyetimi 3514 diye belirttim rabbim kabul etsin insallah

@lunissss arkadaşımız için meryem suresi almıştınız duamız kabul oldu çok şükür elçin arkadaşımız hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnnn cok sevındımm ya
Türkce okumustum hatta ben tereddütte kalmıstık gerçekten niyet onemlı..
Cok mutlu oldum,

Aminnnn cok sevındımm ya
Türkce okumustum hatta ben tereddütte kalmıstık gerçekten niyet onemlı..
Cok mutlu oldum,
Kesinlikle niyet onemlı Rabbime inanarak kim dua ederse kabul ediyor. Çok emindim olacağına çok şükür oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…