• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 230 tl Kraft Dony Sallanan Beşiğimiz Satılık.

sirin84

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
95
1
16
İstanbul
Oğlumda sadece 6 ay kullandım.Çok işime yaradı 2011 eylülde e bebekten aldım mama sandalyesi özelliği hiç kullanmadım.

Beşiğimizin fotografıııı

Eklentiler

• $250220131093.jpg
    $250220131093.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 72
  • $250220131092.jpg
    $250220131092.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 78
En son 220 tl düşebilirim inanın çok temiz, ve sadece 6 ay kullandım şuan 5 aylık birde kızım var ama hiç kullanmadı sevmedi beşiği kızım için farklı bir ürün almak istiyorum o yüzden daha fazla indirim yapamıyorum:(

En son 220 tl düşebilirim inanın çok temiz, ve sadece 6 ay kullandım şuan 5 aylık birde kızım var ama hiç kullanmadı sevmedi beşiği kızım için farklı bir ürün almak istiyorum o yüzden daha fazla indirim yapamıyorum:(

Hangi il peki ya da kargo bedeli ortalama nedir

istanbuldayım anadolu yakasında kargo ücreti hakkında bi fikrim yok ama hafif bir ürün değil
elden alma imkanınız varsa elden teslim edebiliriz.

istanbuldayım anadolu yakasında kargo ücreti hakkında bi fikrim yok ama hafif bir ürün değil
elden alma imkanınız varsa elden teslim edebiliriz.

merhaba bende ürünü almayı düşünüyorum ıst anadolu yakasındayım hangı semtdesınız acaba bırebır teslım alma ımkanım varsa çok mutlu olurum umarım yakınızdır

keşke şu ürünü bebeğim küçükken görseydim kaçırmazdım ama 9 aya girdik nerdeyse.bu ürünü çok beğenmiştim ama chicco aldık o dönem

:(((( emimnin çok işine yarardı biz 2 aylıktı bebeğim aldımızda hayatımız kurtuldu diyebilirim 8 ayına kadar kullandı.

Back