B
brcckr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi busra__
-
Yaa kizlar, kucuk gogsun gozunu seveyim!! Benim goguslerim 80 ama goguslerim dik ve yukarda oldugu icin cok Buyuk gibi duuyorlar. Suturnsiz gezebilmek hayal, O kadr cok agriyor ki.. Hele kosmak bir hayal resmen canim yaniyo. Rahat rahat dekolte giyemezsiniz tamm guzel duruyor ama ben burdayim diyee bas baaaas bagiriyorlar. Siz kucuk goguslulere ozeniyorummmm(
Imkan olsa da gogusleri degis edebilsekkk:))
O dertten biz de yaniyoruz canimm ama elbirligiyle artik büyütecezz kararliyiz degil mi kizlarr??Artık bıktım sanki ya bu küç rezene falan filan hiç kullanmadım ama bunlar içinde düzenli olarak ders gibi çalışıyorsunya benim tek yaptıgım aklıma geldiginde biraz masaj yapmak
Niye doğuştan vermemiş bize güzel Allahım yaa ooof oofff ama bizim ailede de evlenince büyüyor sanki ama ben evlenmeden büyümesini istiyorum banane evlendikten sonra yaaa şimdi kendimi genç kız hissedeyim göğüsüm küçük boyum uzun kalçam 90 biraz göğüs olsa tam mankenim yaaavvvv...
Artık bıktım sanki ya bu küç rezene falan filan hiç kullanmadım ama bunlar içinde düzenli olarak ders gibi çalışıyorsunya benim tek yaptıgım aklıma geldiginde biraz masaj yapmak
Niye doğuştan vermemiş bize güzel Allahım yaa ooof oofff ama bizim ailede de evlenince büyüyor sanki ama ben evlenmeden büyümesini istiyorum banane evlendikten sonra yaaa şimdi kendimi genç kız hissedeyim göğüsüm küçük boyum uzun kalçam 90 biraz göğüs olsa tam mankenim yaaavvvv...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?