23 yaşındayım ben bu güne kadar erkek arkadaşım olmadı hatta ben kendim istemedim erkeklere karşı bişey hissetmiyorum napabilirim?

Ben buraya yeni katıldım yeni indirdim, burda yazdıklarımı erkekler görebiliyor mu?

Eşcinsellik bi hastalık olmadığı için doktora gidilecek bi durumda değildir. Yardım istediğiniz şey nedir?

Homoseksüel misiniz yoksa transseksüel mi?
Bunu kendinizde ne zaman farkettiniz?

Hayat senın hayatın senin tercıhın bu doktorluk bır durum degıl ama psikoloğa gidip sorun ve sıkıntarını paylasabılırsın her insanda olduğu gibi,istemedgın gibi biri olmak zorunda degılsın 23 yaşındasın ne istediğini biliyorsun artık o nedenle cinsel tercıhlerini göz önünde yaşamadan kendi cevrende mutlu olmaya çalış aıle baskısı olabılır zamanla onemlı olan onlar senı kırmadan sen onları yıpratmadan atlatmak...bellı bır yasa kadar sorunlar olabılır onlarda kabul edecektır,üniversıte yıllarımdan tanıdığım halada görüştügum hem cinsleriyle ilişkileri olan çok goz önünde yaşamayan 2 dostum var yıllar gectı eski endişe ve kaygılarıda yok herkes gibi bır sosyal çevreleri çalışma hayatı var ama durumu Nadir arkdasları bılır tabı yansıtmazlar ☺

Son düzenleme:
Cinsel yöneliminiz bu yönde olabilir. Bunda yardım gerektirecek bir şey yok. Emin değilseniz buna da zamanla ve tecrübeyle karar verebilirsiniz. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın.

Kızlardan hoşlanıyorum erkekler beni tahrik etmiyor geçmez bu doktora da gidemiyorum utanılacak belki bişey değil ama utanıyorum
Benim bir arkadasim vardi sizin gibiydi rahmetli oldu simdi cok genc yasda ozamanlar daha cahildik 18 yasinda insan tam olarak solememisdi ama konudan bahsetmisdi bole insanlar var diye tabi ben baska arkadaslarimdan duymusdum oyle oldugunu kizlardan hoslandigi ve kendisi bnm yakin arkadasimdi konudan bahsedince kendini katmadan araya bende istemem ben oyle bir arkadas o nasil bise demisdim kizlardan hoslanan bir arkadas olmaz olsun demisdim baya bozulmusdu neden kotu olarak dusunuyosun diye ama isde ozamnki cahillik simdi olsa oylemi olurdu genc yasda zaten gecip gitti bende kizi uzdugumle kaldimki beni cok severdi yanimdan ayrilmazdi nerdeyse 10yil geriye goturdunuz beni

Özür dilerim amacım burda insanları üzmek vs bişey değildi, affınıza sığınıyorum affedin.

Toplumumuz maalesef bu konularda baskıcı ve anlayışsız olabiliyor, LGBT bireyleri genç yaşta “ailem arkadaşlarım ne der” diye kendi kendini yiyebiliyor. Şu an kendi cimsel kimliğinizi keşfetme sürecinden geçiyor olabilirsiniz. Yukarıda da yazmışlar, siz de söylemişsiniz, bu utanılacak bişey değil. Öncelikle geçici (heves anlamında) mi değil mi emin olun. Eğer lezbiyenseniz ve kabullenmekte zorluk yaşıyorsanız bir psikologtan destek alın mutlaka. İnsan kendini olduğu gibi kabul etmeli.

Çılğınca gelen nedir isteğinizi arttırmak için bişey kullanıyorsunuz ya bu bitki kadınlık hormonununu çoğalıyor hormonları normal değil
E belki secme hakkını dıger yönde kullanmak istiyor yani kadın degıl de erkek olmak istiyor. Paylasımında kadın gıbı hıssetmek ıstıyorum, kadın olmak istiyorum memelerım kucuk, rahmım şöyle böyle dememıs kı.

Bunun için yardım istediğine göre demek ki bı durumu istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…