- 28 Eylül 2020
- 9
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi Leylayldrm
Kızlardan hoşlanıyorum erkekler beni tahrik etmiyor geçmez bu doktora da gidemiyorum utanılacak belki bişey değil ama utanıyorumNasıl yardımcı olucaz anlamadım.
Anladım sorununuzu da nasıl yardımcı olunacağını bilemedimKızlardan hoşlanıyorum erkekler beni tahrik etmiyor geçmez bu doktora da gidemiyorum utanılacak belki bişey değil ama utanıyorum
Bi yerde okumuştum 40 gün hayıt suyu içerseniz içinizdeki bu duygu biter hormonlar yüzünden böylesinizYardımcı olabilir misiniz
Benim bir arkadasim vardi sizin gibiydi rahmetli oldu simdi cok genc yasda ozamanlar daha cahildik 18 yasinda insan tam olarak solememisdi ama konudan bahsetmisdi bole insanlar var diye tabi ben baska arkadaslarimdan duymusdum oyle oldugunu kizlardan hoslandigi ve kendisi bnm yakin arkadasimdi konudan bahsedince kendini katmadan araya bende istemem ben oyle bir arkadas o nasil bise demisdim kizlardan hoslanan bir arkadas olmaz olsun demisdim baya bozulmusdu neden kotu olarak dusunuyosun diye ama isde ozamnki cahillik simdi olsa oylemi olurdu genc yasda zaten gecip gitti bende kizi uzdugumle kaldimki beni cok severdi yanimdan ayrilmazdi nerdeyse 10yil geriye goturdunuz beniKızlardan hoşlanıyorum erkekler beni tahrik etmiyor geçmez bu doktora da gidemiyorum utanılacak belki bişey değil ama utanıyorum
Yeni çok teşekkürBi yerde okumuştum 40 gün hayıt suyu içerseniz içinizdeki bu duygu biter hormonlar yüzünden böylesiniz
Özür dilerim amacım burda insanları üzmek vs bişey değildi, affınıza sığınıyorum affedin.Benim bir arkadasim vardi sizin gibiydi rahmetli oldu simdi cok genc yasda ozamanlar daha cahildik 18 yasinda insan tam olarak solememisdi ama konudan bahsetmisdi bole insanlar var diye tabi ben baska arkadaslarimdan duymusdum oyle oldugunu kizlardan hoslandigi ve kendisi bnm yakin arkadasimdi konudan bahsedince kendini katmadan araya bende istemem ben oyle bir arkadas o nasil bise demisdim kizlardan hoslanan bir arkadas olmaz olsun demisdim baya bozulmusdu neden kotu olarak dusunuyosun diye ama isde ozamnki cahillik simdi olsa oylemi olurdu genc yasda zaten gecip gitti bende kizi uzdugumle kaldimki beni cok severdi yanimdan ayrilmazdi nerdeyse 10yil geriye goturdunuz beni
Çok çılgınca geliyor kulağa uuuuwwwBi yerde okumuştum 40 gün hayıt suyu içerseniz içinizdeki bu duygu biter hormonlar yüzünden böylesiniz
Çılğınca gelen nedir isteğinizi arttırmak için bişey kullanıyorsunuz ya bu bitki kadınlık hormonununu çoğalıyor hormonları normal değilÇok çılgınca geliyor kulağa uuuuwww
E belki secme hakkını dıger yönde kullanmak istiyor yani kadın degıl de erkek olmak istiyor. Paylasımında kadın gıbı hıssetmek ıstıyorum, kadın olmak istiyorum memelerım kucuk, rahmım şöyle böyle dememıs kı.Çılğınca gelen nedir isteğinizi arttırmak için bişey kullanıyorsunuz ya bu bitki kadınlık hormonununu çoğalıyor hormonları normal değil
Bunun için yardım istediğine göre demek ki bı durumu istemiyorE belki secme hakkını dıger yönde kullanmak istiyor yani kadın degıl de erkek olmak istiyor. Paylasımında kadın gıbı hıssetmek ıstıyorum, kadın olmak istiyorum memelerım kucuk, rahmım şöyle böyle dememıs kı