23 şubatta yani yarın sabah anne oluyorum:)

ozlemizzet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
34
0
43
23 şubat cumartesi sabah 08 de anne oluyorum. biraz heyecan biraz korku karışık duygular içerisindeyim. aslında hep normal doğuma konsantre olmuştum ama hayırlısı olsun. Darısı diğer hamişlerin başına... bu mesajı okuyan arkadaşlar ne olur dua edin. Ben hepimiz için ediyorum bu sürecin başından beri... bebişlerimiz sağlıklı, bizler sağlıklı oluruz inşalllah!!:emir_bebek:

allah yardimcin olsun canim insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin buraya gelirsin bebisini bize gosterirsin allahim gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah

allah yardımcın olsun canım korkma babgıne kavusacagın anı dusun
allah saglıkla kavustursun bebısıne

23 şubat cumartesi sabah 08 de anne oluyorum. biraz heyecan biraz korku karışık duygular içerisindeyim. aslında hep normal doğuma konsantre olmuştum ama hayırlısı olsun. Darısı diğer hamişlerin başına... bu mesajı okuyan arkadaşlar ne olur dua edin. Ben hepimiz için ediyorum bu sürecin başından beri... bebişlerimiz sağlıklı, bizler sağlıklı oluruz inşalllah!!:emir_bebek:

bende çok korktum ama hiç zor değil merak etme.korkma endişelenme hiç.göreceksin bebişini alınca hiç bişey sana zor gelmeyecek

bak kurtuldun işte, hepsi geçtiiii. şimdi sıra bebişinle güzel günler yaşamaya geldii. tebrikler canım. Ömrü uzun ve güzel olsun inşallah, hayırlı bir evlat olsun.

X