İlköğretim Yorum ve Soruları 23 Nisan Telaşı

O Çocukların memnuniyeti, heyacanı ve alkış üzerine gelen o mutluluğu başka ne istenir ki :) çok memnun olurum canım düşünürsen ne demek :)

bence böyle şeylerde aylık 20-30 tl gibi rakamlar karşılığında hoca tutulup ders verdirilebilir. hem düzenli, disiplinli olur bu işler bilen kıyafetlerde dahil organize eder. sizede oturup izlemek sefasını süremk kalır. hemde çok hoş anılar bunlar

misafir bi okulda olunca bir de sınıfın maddi açısı biraz düşük olunca malesef olmuyor işte..

olsun biz hem uğraşır, hem izler, hem de onlarla birlikte mutlu oluruz artık yapcak bişey yok

misafir bi okulda olunca bir de sınıfın maddi açısı biraz düşük olunca malesef olmuyor işte..

olsun biz hem uğraşır, hem izler, hem de onlarla birlikte mutlu oluruz artık yapcak bişey yok

üzüldüm. en çokta 30 tl verecek parası gerçekten olmayan aileleri düşününce..
o zaman 1. sınıf gösteriler, anaokulu müsamereleri videoları bulup internetten aynılarını öğretebilirsiniz belki. hem müzikli olur. mesela rock'n roll yaptırırsanız hem değişik bişey olur hemde modası hiç geçmeyen bi dans çocklarada değişiklik olur. klasikleşmiş şeyler yapabilirsiniz yani yeni bulmak yerine.

7 adım dansı derim...

Geçen sene anaokulu yıl sonu gösterisinde oynadı kızım, tüm veliler ayakta alkışladılar. Öyle cici, öyle güzellerdiki anlatamam.

Özelden linki gönderiyorum, isterseniz videoyu izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

hiç duymamıştım :) çok sevinirim cnm

Çok güzel şarkılar önerilmiş. eğlenmek onların en güzel en doğal hakkı :)
12 sene önce bizim gösterimizde de Hakan peker Davut Güloğlu şarkıları filan çalmışlardı.Çocukluk işte daha neşeli şeyler koysalardı ya.İçinde kalıyor insanın.Şimdi ne güzel şarkılar var

İnşallah beğenirsiniz, izledikten sonra yorumunuzu yazarsanız sevinirim.

En öndeki saçları maşalı prenses benim prensesim. :)

maşallahhh çokk güzeller :) uzun bi gösteri yapmışlar ve gayet başarılılar :) Değerlendiricem canım, aldığım fikirleri öğretmenimizle de paylaşıcam çok teşekkür ederimm :)

çok güldüm canım yorumuna :) işte bizde ufak veletler büyüdüklerinde keşke şu da olsaymış demesinler diye ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz :)

maşallahhh çokk güzeller :) uzun bi gösteri yapmışlar ve gayet başarılılar :) Değerlendiricem canım, aldığım fikirleri öğretmenimizle de paylaşıcam çok teşekkür ederimm :)

Evet evet bayağı uzun bir gösteriydi, maşallah güzelde oynadılar.

Biz bitti sandıkça şarkılar devam etti. Çok eğlenceli ve çok duyguludu.

o ufacık halleriyleriyle bişeyleri başarma çabalarını görünce mıncıklayıp yemek istiyo insan hepsini :)

Aynen öyle valla. :)

Ama o günün kendilerine özel olduğunu, o kadar kişinin kendilerini izlemek için geldiğini vs. bildikleri içinde kendilerinde de garip bir heyecan oluyor çocukların. Hepsinin o minicik kalpleri kıpır kıpırdı.

Bakalım bu sene sonunda neler olacak, şimdilik halkoyunu dersinde gelin olacağı net, koroda da olacak, diğerlerini söylemiyor süprizmiş.

yesinlerr :) ne mutlu annesi, büyümeden prensesini gelin olarak görmüş olacaksın böylelikle :) Rabbim güzel kaderler yazsın..

yesinlerr :) ne mutlu annesi, büyümeden prensesini gelin olarak görmüş olacaksın böylelikle :) Rabbim güzel kaderler yazsın..

Ay evet o hiç aklıma gelmemişti valla. Büyümeden gelin olacak kızım :2: Arkadaşlarıda kına yakacaklarmış kızıma. Rabbim herkesin evladına sağlık, mutluluk, huzur versin, hep güzel ve başarılı haberlerinden bahsetmeyide bizlere nasip etsin inşallah.

Sizede şimdiden eğlenceli bir 23 nisan diliyorum.

aminn canım aminn çok teşekkür ederim :)

canım ben 1. sınıf öğretmeniyim hayat bayram olsa ve kıracın çayır çimen geze geze şarkısını yaptıracağım peş peşe pon ponlar rengarenk olacak elbiseler de fıstık yeşili ve beyaz ... fikir olsun diye ..kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…