- Konu Sahibi Sosyal anne
-
Selam Kızlar,
Benim Durumum Pek Dert Sayılmaz Ama İşin İçinden Çıkamıyorum, :26:
Kızım 1. Sınıfa Gidiyor Ve Bende Kızımın Sınıfın da Gönüllü Olarak Sınıf Temsilciliğini Üstlendim.. Herşey Yolunda Fakat;
Az Bi Zaman Kalmasına Rağmen 23 Nisan Gösterisi İçin Adam Akıllı Bir Şarkı Bulamadık,
Güzel Bir Gösteri Olsun İstiyoruz.. Bu Konuda Önerilerinize İhtiyacım Var..
Şimdiden Tüm Öneriler İçin Teşekkürler
Sınıf ogretmeni böyle bir gösteri planı yapmışsa, bunu da planlamaliydi.
7den 70e gamgam style ve nossa :)))) dinleniyor ve bunlarda güzel bi karorofide oluşturulabilir diye düşünüyorum gerçi ne tür bişe istediğinizi bilmiyorum türkçemi yabancımı halk oyunumu
Öğretmenimiz napıyor bu sırada ?
Siz mi hazırlayacaksınız 23 Nisana gösteri ve bunu siz mi istediniz ?
Beni yanlış anlamayın hatta durum farklıysa yanlış yorum yapmışta olabilirim ama sınıf annesi yeni adıyla sınıf temsilcisinin üstleneceği bir görev değil ki bu.
dediğin şarkılar gerçekten çok güzel canım özellikle gam gam styl :) ama büyük bi enerji istiyor.. Yabancıdan yana pek değil öğretmenimiz daha çok 1.sınıfa uygun olacak şekilde bişeyler düşündük daha doğrusu düşünemiyoruz :))
Okulumuz tadilatta olduğu için başka bir okulda misafiriz, bir öğretmen tutup çocukları bu tür gösteriye hazırlayamadığımız için benden yardım istedi öğretmenimiz, birlikte bişeyler hazırlayıp sunmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.. Bende şarkı konusunda kararsız olduğum için buraya yazmayı düşündüm cnm
Bir öğretmen tutmak nasıl oluyor onu anlamadım.
Şu andakı okuldakı geçici öğretmeni mi yardım istedi ?
Girin eğitim sitelerine.Öğretmenimizin bunu bilmesi lazımdı.Şu anda o kadar çok paylaşım yapılıyordur ki 23 nisan gösterisiyle ilgili.
Fikir olur orası size yüzlercesi var.Skeçler, komedi danslar,klipler...
Patlıcan oymadın mı?
Tadına doymadın mı? bununla oynayan ilkokullar vardı çok hoş oluyor:)))
KRAL İDİM
Bir zamanlar kral idim mısıra
Şimdi kaldık kilim ile hasıra
Şu bulguru kaynatalım
Şu güzeli oynatalım
Sen oyna ayşeee sen oyna
Sen oyna ayşeee sen oyna
Bir zamanlar kral idim mısıra
Şimdi kaldık kilim ile hasıra
Şu bulguru kaynatalım
Şu güzeli oynatalım
Sen oyna aliii sen oyna
Sen oyna aliii sen oyna
(isimler değiştirilerek devam eder ) geçen senede bunu görmüştüm:)) buda güzel oluyor:) zaten ilkokl 1 kısa ve şirin bi mzük olmalı kolay olmalı:)
:)) bu da güzel bi fikir gerçekten, müzikli olaydı daha da iyiydi :))
geçlik başımda duman
ilk aşkım ilk heyecan
gençlik başımda duman
ilk aşkım ilk heyecan
kovaladıkça kaçan ateş böceğimmisin
kıyafet ve çok ama çok basit kareografi ile oynamıştı kızım.eşli olarak..bütün okul ayakta alkışlamıştı.hem türkçe hem hızlı ve çocukların çok kolay ezberledikleri bir şarkı..
siyah pantalon,kırmızı tişört,sırtlarına kırmızı bir kanat kızlara ponponlu kırmızı bir taç..maliyeti çok düşük...
biz özel elbise diktirmiştik ama dediğim yukarıdaki kıyafetlerde iş görür
baktım ama pek bulamadım:) genelde hocalar buulup getiyodu bunların cdlerini:) nette bulamadım... bazende çocuklar veya öğretmenleri sölüodu onlarda oynuodu :) ama bence yabancı şarkıları kalcaksınız gibi
Gulben Ergen - Lay La Lay La Lay - YouTube
bu nasıL :))))
Şirinler Çocuk Şarkıları - Mavi Minikler - YouTube
yada bu :)
Çocuk Şarkıları - Kelebek - YouTube
bide bu:)
Çocuk Şarkıları - İki İnatçı Keçi - YouTube
Çocuk Şarkıları - Sevgi Çiçekleri - YouTube :)
Kırmızı Balık Çocuk Şarkısı - YouTube
baktım ama pek bulamadım:) genelde hocalar buulup getiyodu bunların cdlerini:) nette bulamadım... bazende çocuklar veya öğretmenleri sölüodu onlarda oynuodu :) ama bence yabancı şarkıları kalcaksınız gibi
Gulben Ergen - Lay La Lay La Lay - YouTube
bu nasıL :))))
Şirinler Çocuk Şarkıları - Mavi Minikler - YouTube
yada bu :)
Çocuk Şarkıları - Kelebek - YouTube
bide bu:)
Çocuk Şarkıları - İki İnatçı Keçi - YouTube
Çocuk Şarkıları - Sevgi Çiçekleri - YouTube :)
Kırmızı Balık Çocuk Şarkısı - YouTube
Ayy ilkokul yıllarıma geri döndüm sanki :))
öneriler arasında kararsızlık yaşadığımız şarkılardan biri de buydu ve kafamda canlandırdığım kadrıyla güzel duruyor dikkate alıcam teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?