23 Haftalık hamileyim 2 kilo aldım

derya2480

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
65
0
36
İstanbul
Merhaba,

Boyum 1.58 dogum öncesi 70 kiloydum. Bu ikinci hamileliğim ilk hamileligimde toplam 12 kilo almıs dogumdan sonra emzirme döneminde de dogumda verdigim kiloları geri almıstım. Sonucta bu hamileliğime kilolu girdim.

Şu anda 23 haftalık hamileyim ve daha 2 kilo aldım. Doktor her defasında kilomu ölçüyor ve herhangi birsey söylemedi kilom hakkında. Bebişin gelişiminin normal oldugunu soyluyor. Cevremdekiler yüzümün filan zayıfladıgını söylüyorlar. Karnımsa kocaman :).

İlk hamileligimde sürekli azar azar kilo almıstım ve hep normal sınırlar icindeydi aldıgım kilolar (3850 gr bir tosuncuk dogurdum :)).
Merak ediyorum benim gibi hamileliğe kilolu baslamış ve bu haftalarda bu kadar az kilo almıs olan birileri var mı? Acaba dogum sonuna kadar böyle mi gidecegim (iştahim da normalden fazla degil). Bundan sonrasını merak ediyorum.

Ne güzel işte canım,bebeğinin gelişimi seninde sağlığın yerindeyse memnun olman gerekmiyomu.bak ben 36.haftadayım tam 17 kılo aldım doktor haftaya zaıflamış gel bana dedı:

Ne güzel işte canım,bebeğinin gelişimi seninde sağlığın yerindeyse memnun olman gerekmiyomu.bak ben 36.haftadayım tam 17 kılo aldım doktor haftaya zaıflamış gel bana dedı:

Aslında gayet memnunum bu durumdan. Daha sonra kiloları nasıl vereceğimi daha az düşünürüm.

Benim merak ettigim acaba birden kilo alır mıyım? Daha önce böyle birsey yasamıs olan var mıdır?

ne guzel yaaa masallah masallah.. ben daha 24 haftayı yenı bıtırdım 9 kılo almıs bulunmaktayım sonumu dusunemıorum bıle. 57 ıle kılo aldım 66 oldum. Gercı kılolu hamıle kalanlar daha az alıo heralde cok sahıt oldum cunku.

ben 23. haftamdayken henüz 1 kilo almıştım.. su anda 36. haftamdayım 9 kilo aldım toplamda ve 12 kiloyla filan tamamlamayi istiyorum.. bebişin saglıgı iyi oldukca alınan kilonun cok önemi yok abartmadıkca bence..

Hamileliğinde az kilo alanlara hep imrenmişimdir. Bebeğin sağlığı ve gelişimi iyi ise hiç dert etme, memnun olmaya devam et. Ben ilk hamileliğimde 30, ikinci hamileliğimde 27 kilo almıştım. İkisinde de doğumdan sonra verdim aldığım kiloları ama verene kadar neler çektim

Son düzenleme:
bende 29 haftalığım toplamda 4.500 kilo aldım bende kilolu hamilke kaldım sorun etme bebek iyi oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…