Nikah 23-24 Temmuz da düğünüm var nikahım önceden olucak hangi zaman en uygunudur?

miss_dd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
130
0
96
İstanbul
düğünümle nikahımın aynı günde olmasını istemiyorum imam nikahının da olması açsından ne kadar zaman önce nikahım olmalı sizce?bir de nikahta ne tarz bir elbise tercih etmeliyim önerilerinizi bekliyorum kızlarrrr

öncelikle nikah ve düğün farklı zamanlarda olucaksa o tamamen senin ve müstakbel eşinin tercihi mesela 1 hafta önce yapabilirsin elbise olarak ise yaz ayı olacağı için şöyle beyaz kat kat güzel böyleetekleri uçuşan bir elbise olabilir ya da daha resmi olsun dersen beyaz hoş bir elbise alabilirsin bildiğim kadarıyla resmi nikah varsa imam nikahına gerek olmadığını biliyorum pek çok arkadasım yaptırmadı sonuçta resmi nikah varsa imam nikahına gerek yok diye biliyorum
umarım yardımcı olmuşumdur mutluluklar dilerim nikah şekeri,organizasyon,gelinlik modelleri konusundada yardımcı olabilirim çok yoğun bir gelinlik resmi koleksiyonum var bir kaç tanesinin resimlerini ekledim

Eklentiler

• $demetriossensualle8.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $2.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 116
  • $0004.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 144
  • $0027.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 141
  • $59.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 104
haziran benim dügün nikahım 1 nisanda oldu canım kafana göre yap..

teşekkürler kızlar daha nikah şekeri gibi bişey hiç bakılmadı ayrıca gelinlik konusu da hiç belli değil ne model var ne de herhangi bişey belli zamana bıraktım işte

Valla nikah zamanı size nasıl uygunsa bize de uygundur yanii:)) Farketmez:))

Canım size kalmış ister 1 hafta önce yaparsınız, ister 1 ay..buna siz karar vereceksiniz))))

kıyatefe gelince yazlık sade ve şık bir elbise (uzun ya da kısa olabilir), topuklu ayakkabılar, şık bir saç, mini bir çanta (şart değil ama iyi olur)..Bu kadar:))

teşekkürler kızlar tarihe dün karar verdik o gün çok yoğun bir gün olmaz da her şey yolunda giderse o gün nikahımız olucak inşallah :)
imam nikahı şart değil tabiki ama ben resmi nikahtan sonra istiyorum yine de gelenek ve göreneklere göre yapılıyor benim bildiğim hemen her yerde
kıyafet konusunda kararsızım ama beyaz sade ve şık bir elbise giymek istiyorum
inşallah düşündüğümüz tarihte nikahımız olur ve çok özel olur bizim için :)

çok teşekkürler canım herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah
hayırlısıyla atlatalım bu günleri

bnmde niakh ayrı düğün ayrı olucak bakalmm yarn raporları alıp gtces beylikdüzü belediyesine çok hycanlymmm allaamm çk as kaldı

Bizim düğünümüz 24 Temmuz'da, nikahımız da 17 Temmuz'da. Törenli nikah olacak. 1 hafta önce Cumartesi'ni tercih ettik.

düğün nikah ayrı olacaksa ve nikaha sadece aileden bi kaç büyük katılacaksa nikah şekerine gerek varmı ya?? bilmediğim için soruyorum kızlar tabi bu tercihe bağlı ama genelde nasıl oluyor?:uhm:

bu ailelerinize bağlı bişey canım..Bence heleki düğünde olacaksa nikah şekeri çok anlamsız ve fuzuli masraf yani...Siz bilirsiniz yinede

bende öyle düşünüyorum zaten düğün dönemi iki tarafta maddi yönden zorlanıyo dediğin gibi fuzuli masraflarla dahada zorlamak anlamsız bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…