Nişan 23-24 aralık 2011 sözümüz nişanımız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
hazırlıklarımda kadınlar kulubünden çok faydalandım.
herşey çok güzel oldu. gönlüme göre oldu, içime sindi.
Allah herkese böyle güzel anlar yaşatsın...
yeni yılda herkesin gönlüne göre olsun herşey...

Eklentiler

• $DSC_0005.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_2624.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_2705.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_2764.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 93

çookk güzel olmuş herşey canım :) pastan da çok şirin herşeyin içine sinmesi en önemlisi allah tamamına erdirsin :) mutluluklarrrr <3

Çok güzel olmuşsun canımm.
Allah tamamına erdirsin, mutluluklaaarrrr :))

canım diğer arkadaşlar gibi senide ekledim arkadaş listeme söz kıyafetinde nişan kıyafetinde çok şık zevkli kızsın anlaşılan bende nişan kıyafetime seninkine benzer kapalı modelini düşünüyorum

ayy zerafetinden tebrik etmeyi unuttum hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin yeni yılda huzur ve mutluluklar arkadaşlar

allah tamamına erdirsin canım. söz kıyafetini ve saçını daha çok beğendim ben kızmazsan saçların çok güzel maşallah düz fönlü haliyle ve siyah kıyafetinle çok hoş olmuşsun kaşın gözün çok güzel ortaya çıkmış. esmerlere çok yakıştırırım ben siyahı :))

evde yapmışsınız kaç kişiydiniz tahmini? benimki de evde olacak da biraz korkuyorum izdiham olur mu kalabalıktan herkes bunalır mı acaba diye :/ 7 kişi karşı taraf olacak biz de 16 gibi duruyor şimdilik bu sayılar artar azalmaz evin içinde tıklım tıkış olmaktan korkmaya başladım

ayy zerafetinden tebrik etmeyi unuttum hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin yeni yılda huzur ve mutluluklar arkadaşlar

canım teşekkür ederim darısı gönülden isteyen bütün arkadaşlara olsun ve Allah tamamına erdirsin inşallah.

öncelikle teşekkür ediyorum, hayırlısıyla bu güzel anları sizde yaşarsınız inşallah.
evet nihayet bende bu konularda tecrübeli vasfına yükseldim. her türlü soruları cevaplandırabilirim :)))
evde olması kış günü için en ideali e bide zevk meselesi ben nişanı öyle abartılı düşünmedim hiç bir zaman.
o yüzden böyle olması çok içime sindi herşey yolundaydı çok şükür, darısıı sizlere inşallah.
bizim nişanda benim sayabildiğim kadarıyla 25-26 kişiydik gayet de güzel sığdık :)))
herkese yer vardı. sandalyeler açığı kapatıyor merak etme :)
şunu da unutma herşey senin planladığın gibi olmayabiliyor, bu olgunluğa hazırla kendini, akışına bırak ozaman güzel geçiyor işte.

ben de düşünmüyorum başlığıma bakarsan kıyafetim falan da çok sade olacak. 25 26 kişi rahat ettiyseniz biz de en fazla o kadar oluruz herhalde biz de sığarız inşallah. salonda nişanı sevmedim oldum olası niyeyse. sakin ve sade olsun istiyorum nişanım, allahın izniyle istediğim gibi olur inşallah. zaten pek anlamıyor insan galiba nolup ne bittiğini hele ki bizde isteme söz nişan aynı gece olacağı için :)

Ahh keşke benimde 25 26 kişilik olabilseydi nişanım biz hala ev yada dışarıda küçük bir yer arasında gidip geliyoruz . ev derken bizim en üst kat boş daire halamın oğlunun dairesi şöyle düşündük evde erkekler oturur, o boş dairenin solunu geniş ordada bayanlar oynarlar pasta kesimi nişan merasimi başta orda olur sonra erkekler eve inerler diyoruz sizce nasıl fikir ? eğer ev olmazsada dışarıda 400 tl tutabileceğimiz bir yer var küçük düğün salonu tarzında orayı düşünüyoruz. bide bir şey sorucam size benim nişanlığımı erkek tarafı alacak ben tesettürlü bir bayanım malum bize göre çok fazla abiye yok bide bende boyda olmayınca dışarıdaki kıyafetlerden istemiyorum özel diktirmek mantıklı geliyor fakat parası çok onunda 500 tl fiyat verdiler istediğim modele sizce çok mu ? bana görede çok ama erkek arkadaşım çok altın alamıcaz bari elbisen istediğin gibi olsun diyor. aslında 300 tl yede buldum ama güvenemiyorum ona size modeli göstereyim bunun gül kurusu rengi ve kolları uzun boynu kapalı olacak fikirlerinizi bekliyorum

çok güzel bi elbise seçmişsin ben çok beğendim. istediğin gibi dikebilirlerse çok hoş olur. bu arada önüne minik minik düğmeler koydurabilirsin.

yakası da bunun daha dik boynunu kapatan hali olur. düz boğazlı gibi diktirmektense bu daha şık olabilir

Son düzenleme:
bayıldım yaa çok güzel olmuşsun :))))))) özellikle pastanıza bayıldım :))))) bizim nişan pastamızda kalpliydi ama çift kapli değil, tek kalpli ve 60 kişilik olarak yaptırmıştım :)))) baya büyüktü :))) Allah tamamına erdirsin inşallah Allah kem gözlerden korusun sakınsın :))))
Allah utandırmasın :) çok mutlu ol İnş. :))))))))))))

valla arkadaşım ben erkekler kadınlar ayrı otursun istemedim, düşünmedim bile
ama yüzükler takıldıktan pasta kesildikten sonra erkekler kendi muhabbetlerine daldılar, sigara içenler vs. ayrı ayrı oturuldu yani.
o yüzden demem o ki, bence salona masrafa gerek yok. evde yap yüzükler takılırken illaki herkes orda oluyor seni görüyor, e yeter zaten daha ne olcak
elbisene gelince çok hoş bir model bu, dediğin şekilde diktir içine sinsin önemli olan bu
ben elbisemi 250 tl ye aldım. ve modeller her yerde aynı nerdeyse, ben elbisemi çok beğendim çok içime sindi
heryerde olan modellerden de değildi.kısacası diktirmek mantıklı.
İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR.

dilaracım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…