Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun dunyanin en mutlu insaniyim bugun anne yarisi yani teyze oldum.uzaktayim goremedim.yarin oglen kucagima alacagim... Yuce rabbim dilegen isteyen ve anne olmak icin tedavi goren herkese en kisa surede saglikla sihhatle hayirli evlatlar versin.....
canım benimm tebrik ederimm hayırlı ömür versin Rabbim
amin darısı bizlerin başına inşalahh
okurken bile içim sızladıı
bi başka oluyor teyze olmak bazen anne yarısını da geçiyor tebrikler canım Allah bahtını güzel etsin[/QUOTE amin... Cok cok tesekkur ederim
amin insallah darisi tum dilegenlerin basinaayy çok güzel bi duygu olsa gerek bende teyze olamıycam:gitme: ama hala olucam rabbim izin verirse:Saruboceq: bu ara minik yeğeninizde inş. çok güzel bi ömrü olur tüm güzellikler onun olsun inş:Saruboceq:.
Çok güzel bir duygudur teyzelik.
Ben ilk yiğenimin hala annesi sanıyorum kendimi :)
Hayırlı olsun.
Allah analı babalı, teyzeli büyütsün inş.
amin insaallah cok tesekkur ederim benimle mutlulugumu paylastiginiz icin evet darissi basimizatebrikler canımmm bende teyze degilimmm dahaa ama halayımmm darısıda anne olmamıza inşallah rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eylesin bizde yasayalım annelik duygusunu inşallahhh:ecrin_bebek:
Tebrik ederim seni ve aileni Sağlıkla büyüsün işallah
Allah analı babalı büyütsün :1hug:
bnde teyze deılım halada deılım suan annede olamadım :)
rabbım bebegınızı analı babalı buyutsun ınşşş