23.05.2010 Nişanımız

pembeler içinde çok tatlı olmuşsun canım
rabbim tamamına erdirsin:)

çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin canım. yalnız erkek çocuğunu vermişler kucağınıza. benimde vermişlerdi oğlum oldu.hadi hayırlısı

sağolun arkadaşlar. amin asiasena inş.

Merhaba canim arkdasim sana bir sorum olucakti ben almanyada yasiyorum ondan fazla biryer arastiramadim malesef benim Nisanimda Istanbulda olucak ve aynen seninki gibi yemekli olucak nerde yaptin ve nekadara mal oldu yazarsan coOOOK yardimci olursun allahim simdiden razi olsun yardimlarindan dolayi Öptüm

çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin canım. yalnız erkek çocuğunu vermişler kucağınıza. benimde vermişlerdi oğlum oldu.hadi hayırlısı

aslında hiç o mantıkla kucağmıza verme şeklinde olmadı çocuk nişanlımın ablasının oğlu. kendi geldi oturdu dayısının kucağna öyle çektiler ama dediğin gibi olabilir nasip kısmet inş. iyi dileklerin içinde çok sağol

cnm bnm nişanım bahçelievler de piramit restaurant garden bölümünde yani küçük salonunda oldu. 200kişilik salon deyip 170kişilik masa sandalye koyup sonra bi kaç misafirimizi ek masa sandalye gelene kdr bi süre ayakta bekletselerde! müzik için bizim istediğimiz tarzda kişileri getirmeyip tam biz salona çıkarken bunu söylemiş olsalarda! ilk defa slayt gösterisi isteyen benmişim ve bunu kendim uydurmuşum gibi davranmış olsalarda! daha nişan bitmeden hatta tamda ortasında hala gelen misafrler varken para da para diye tutturup gerginlik çıkarmış olsalarda vs vs.... fena değil salon. aslında salon güzelde işletenlerde iş yok yani. herneyse uzatmayayım kişi başı 20tlyede menü war 30 35tl yede. snn tercihine kalmış. bnm nişanım sadece salon parası olarak 5buçuk tutmuştu sanırım müzik vs hariç

Son düzenleme:
Kız milleti değilmiyiz biri bişey deyince böyle takılıyor işte kafama. Ya kızlar geçen gün kuzenim nişan zamanı kırılırsın diye söyleyemedim ama nişanlığın çok eski modellere benziyordu, altıyla üstü uyumsuzdu hemde eskiden her yerde olan nişanlıklara benziyordu dedi. Aslında geçmiş gitmiş bir şey ohooo ama işte kafama takıldı, keşke bunu değil diğer beğendiğimi mi giyseydim; o muydu bu muydu die düşünmeye başladım. Sizden beni rahatlatmanızı beklemiyorum ama gerçekten kuzenim gibi böyle düşünenler varsa fikrinizi almak istiyorum:)

bayıldım çok güzel çıkmış resimleriniz...
aLLAH bir ömür boyu mutlu etsin düğün zamanınızıda göstersin inş...
pek bi tatlı olmuşsun pembiş pembiş

bayıldım çok güzel çıkmış resimleriniz...
aLLAH bir ömür boyu mutlu etsin düğün zamanınızıda göstersin inş...
pek bi tatlı olmuşsun pembiş pembiş

Sağol cnm. Amin inşallah önümüzdeki yaza nasip olurda düğün resimlerimizi de görürsünüz. Teşekkürler.

maya 55 çok teşekkür ederim canım inşallah düğün fotolarımıda paylaşırım tez zamanda. ahh bide karar verebilcek 30 ocak mı 12 haziran mıbilmiyorumkismile kış düğünü nasıl olurki yaaa

nişanlığın rengi çok yakışmış..çok hoş olmuşsunuz..
Allah tamamına erdirsin, hep böyle mutlu olmanız dileği ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…