23.05.2010 Nişanımız

çok yakışmışsınız maşallah Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisMutluluklar dilerim

ayyy maaşaah diye diye baktım rresimlerinize
çok yakışmışsınız nişanlınla
çok güzel olmuşsun
bundan sonrasıda her şeyin güzel olur inş.
hayırlı olsun canım

o her ne kadar pembe takmam desede bnm fikrmdi:) ama bn bulmadım tabi bu fikri kmin nişanına gittiysem öyle yapmışlar genelde aynı renk kravat takılmış ama kızın kıyafeti ya maviymiş ya kırmızı vs.nişanlım pembe konusunda biraz zorlandı o yüzden:) buarada tebrk eden herkse teşekkürler hemşehrm incimercan maşallahların içinde sağol:) nazar değmesin:) =)

şeker gibisiniz ömür boyu mutluluklar dilerim
Allah nazarlardan saklasın a.s. :nazar:

aayyyy canım ne kadarrr seker olmussun ayrıca cok güzelsin bitanem cok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin inşallah kuzusummmopuyorumnanaktan

teşekkürler melike_ecesuu o snn güzelliğin:utangac: ama bakıyorum bakıyorum tüm fotoğraflarada bişeye neyse diyip geçemiyorum. öğlen 2de yaptırdığım makyaj akşam 9a kadar dayanmamış hiç makyajım yokmuş gibi kalmışım ya:( üstelikte profesyonel makyöj tanıdığmız wrdı gel ben yapim demişti ben türbanı başka yerde makyajı başka yerde yaptırmim die gitmemştim. Şimdi baktıkça pişman oluorum:mymeka:

pembiş pembiş çok güzel olmuşsunuz allah tamamını erdirsin .mutlulklar dilerim

Back