23.05.2010 Nişanımız

çok yakışmışsınız maşallah Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisMutluluklar dilerim

çok sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz inş. Amin inş.bir ömür güleriz böyle

ayyy maaşaah diye diye baktım rresimlerinize
çok yakışmışsınız nişanlınla
çok güzel olmuşsun
bundan sonrasıda her şeyin güzel olur inş.
hayırlı olsun canım

damadın nişanlıkla aynı renk kravat takması kimin fikri ise tebrik ederim süper olmuş..
Allah tamamına erdirsin :)

o her ne kadar pembe takmam desede bnm fikrmdi:) ama bn bulmadım tabi bu fikri kmin nişanına gittiysem öyle yapmışlar genelde aynı renk kravat takılmış ama kızın kıyafeti ya maviymiş ya kırmızı vs.nişanlım pembe konusunda biraz zorlandı o yüzden:) buarada tebrk eden herkse teşekkürler hemşehrm incimercan maşallahların içinde sağol:) nazar değmesin:) =)

şeker gibisiniz ömür boyu mutluluklar dilerim
Allah nazarlardan saklasın a.s.

aayyyy canım ne kadarrr seker olmussun ayrıca cok güzelsin bitanem cok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin inşallah kuzusummmopuyorumnanaktan

teşekkürler melike_ecesuu o snn güzelliğin ama bakıyorum bakıyorum tüm fotoğraflarada bişeye neyse diyip geçemiyorum. öğlen 2de yaptırdığım makyaj akşam 9a kadar dayanmamış hiç makyajım yokmuş gibi kalmışım ya üstelikte profesyonel makyöj tanıdığmız wrdı gel ben yapim demişti ben türbanı başka yerde makyajı başka yerde yaptırmim die gitmemştim. Şimdi baktıkça pişman oluorum:mymeka:

pembiş pembiş çok güzel olmuşsunuz allah tamamını erdirsin .mutlulklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…