23.05.2010 Nişanımız

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Bir haftada ancak atabildim yorgunluğumu ve ancak sizlerle paylaşma fırsatı buldum bu mutlu günümü. Geçen hafta bu saatler kuaförde saç baş derdindeydimkaydirigubbakcemile3
çok şükür ufak tefek aksaklıklar ve felaket bi yorgunlukla da olsa güzel geçti. Ama yemekli yaptık nişanımızı ve değil yemek yemek kendi pastamdan bile yiyemedim yahu. Hiç bşkasının düğününe nişanına gitmek gibi değilmiş:bbo: Haydi buyrun fotoğraflara=)

dsc00354mm.jpg

dsc00353tq.jpg

dsc00352p.jpg

dsc00342v.jpg

63878705.jpg

55989112.jpg

43070573.jpg

87059865.jpg

dsc00420kopya.jpg

getf.jpg

dsc00269bd.jpg

94952434.jpg

Son düzenleme:
Çok tatlı olmuşsun canım pembiş pembiş
ınşallah düğün fotoğraflarını da görürüz.
Bir ömür boyu mutluluklar:nazar:

bnmkide bitmedi cnm bu işler okula bakmıo:) hadi ben 3haftaya kadar mezun olcam inş ama nişanlımın daha 2yılı var mezuniyetine. Kısmet:)

Ne kadar da güzel olmuşsun maşAllah. Allah (c.c) aranızdaki muhabbeti sevgiyi ve saygıyı her geçen gün artırsın güzel kardeşim. Saygılar...

Tebrikler Akide Şekeri Seniii :lepi:
Çok Güzel Çıkmışsınız cnm.. Allah Tamamına Erdirsin

ka$larina bayildimmmmmmmm
cok tatli olmussunnnn
allah tamamini erdirir insallah

Allah tamamına erdirsin canım çok tatlı olmuşsun bende kaşlarına bayıldım maşallah :nazar:

hepinize teşekkürler arkadaşlar. doğru yüzümde makyajımda silinmiş gitmiş bayılıncak bi kaşlarım var:) oda kuaförümün eseri hem düzeltti hemde kaş kalemiyle doldurdu bazı kısımlarına şekil vermek için:)

Hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.
Pembiş pembiş çok güzel olmuşsunuz.:nazar:
Mutluluklar.

hayırlı uğurlu olsun canım birlikte bir ömrü en güzel haliyle yaşayın inşallah yerimseniben

Back