225 cc yaptıranlar

Amayuh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
8
2
33
merhaba yeni üyeyim bilgi almak için üye olmuştum benim için baya faydalı oldu burası :) 2 gün önce ameliyat oldum fasya altı 225cc mentor high profile kondu şuan sargıda hiç bir şey göremiyorum. 225 cc yaptıranlara sorum olacak oturduktan ödemler gittikten sonra cup olarak ne olacak bu memintolar paylaşırsanız sevinirim küçük gibi görünüyor gözüme a cup ta kalmak istemem :110:

Şu şekilde söyleyim göğüs kafesi ile en dolgun yerin arasındaki fark 5cm ödemler falan geçtikten sonra 11 12 cm benim için ideal ama şuan bi fikrim yok be çıkacacağına dair

5 cm lik bi meme dokusu vardı işte ondan dolayıda fasya altını tercih etti boyum 158 falan kilomda 50

5 cm lik bi meme dokusu vardı işte ondan dolayıda fasya altını tercih etti boyum 158 falan kilomda 50
Anladım meme dokusu varsa küçük protezle de güzel bir boyut oluşabilir. Görmeden yorum yapamayacağım büyüklüğü hakkında.. Ama ödemler vs gidince boyutta değişme olmuyor, sadece şekil belirginleşiyor.

Cup markalara gore degisiyor. Boyunuzu ve kilonuzu baz alarak soyluyorum ideal cc muhtemelen budur.
Zaten buyuk implant ve yapay buyuk meme tercihiniz degilmis :KK66:

Bende bu boyutto istiyorum .. yeni yeni basladim arastirmalara istedigim son sey yapay durmalari. Hatta mumkunse hic anlasilmasin istiyorum... izlemeye alsam sizi

Cnm 225 cc küçük bir boyut benim 275 cc olduğu halde küçük geliyor gözümdeki meme dokumda vardı keşke biraz daha büyük taktırsaydın. Resim koyarsan daha iyi yorum yaparız. Resim olmadan ezbere yorum yapıyoruz. Ama 225 cc küçük bir silikon

Görüntü olarak benim için ideal olana ulaştım. Ne büyük nede önceki gibi küçücük minyon tipli bir insan olduğum tam orta boy :) bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim bu konuda.

Görüntü olarak benim için ideal olana ulaştım. Ne büyük nede önceki gibi küçücük minyon tipli bir insan olduğum tam orta boy :) bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim bu konuda.
Slmlar
Bugün göğüs büyütme için muayene oldum.Dr göğüs kafesimin dar meme dokumun yok denecek kadar az olduğunu 225 cc den büyük bir memenin sırıtacağını söyledi Bana küçük gibi geldi . 1.65 boy 56 kg 33 yaşındayım2 doğum yaptım. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Göremedim daha kendilerini o_O inşallah güzel olmuştur
Merhaba
Bugün muayene oldum ve 225 cc den büyüğü sırıtır bana da bnm meme dokum da aynı sizin gibi çok merak ettim foto paylaşabilir misiniz ben çok küçük olsun istemiyorum ama aynı Zaman'da doğal dursun istiyorum

Slmlar
Bugün göğüs büyütme için muayene oldum.Dr göğüs kafesimin dar meme dokumun yok denecek kadar az olduğunu 225 cc den büyük bir memenin sırıtacağını söyledi Bana küçük gibi geldi . 1.65 boy 56 kg 33 yaşındayım2 doğum yaptım. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Doktorlar karar verirken en önemli faktörler arasında göğüs kafesi genişliği de geliyor sonuçta büyük olursa yanlardan taşan bir görüntü olur veya çok yukardan başlayan göğüsler olabilir bu görüntü de sizi rahatsız edebilir... Ben de eskiden kaç cc konulur vs diye endişe ediyordum ama anladım ki en iyisi güvenilir bir doktor bulup gerisine karışmamak yani binbir zahmetle ameliyat olup sonra da utanacağım göğüslerim olsun istemem..Küçük göğüs o kadar dikkat çekmez en dümdüz göğüsler bile sütyenle sonuçta normal gibi gözükebiliyor ama büyük göğüs oldu mu tüm dikkatler oraya toplanır gizleme şansınız da yok sonuçta..Yani mesela şu an göğüslerimiz küçük napıyoruz bir beden büyük sütyen alıyoruz yada destekli alıyoruz içini tam doldurmasa da dıştan görünüşünde herhangi bir sorun yok ama çok büyük olduğu zaman yapılabilecek birşey yok şimdilerde de acaba çok mu büyük olur diye takmaya başladım..Sizin göğüs altı ölçünüz kaç cm acaba?

Benim dokum vardi 275 cc koydu hocam 4. Günüm bilmiyorum ilerde küçük gelirmi:/

Aaa siz de mi ameliyat oldunuz :) Ne güzel topiclerde karşılaştığım aynı zamanlarda araştırma yaptığım kişilerin ameliyat olduğunu okumak çok heyecan verici :)) Geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçti toparlanabildiniz mi?Bir de sizin tercihiniz miydi doktorunuz mu önerdi bu ccyi?Boyunuz kilonuz ve göğüs altınız kaç cm acaba :))

Benim dokum vardi 275 cc koydu hocam 4. Günüm bilmiyorum ilerde küçük gelirmi:/

bana da 275 high profil kondu dokum vardi. ilk gun baya buyuktu, gun gectikce inip oturmaya basladi. ben baya memnunum, bunun bi buyugu cirkin dururmus.. bu bile gayet dolgun duruyor. gogus kafesim cok dar benim.. onun da etkisi oldu

Doktorlar karar verirken en önemli faktörler arasında göğüs kafesi genişliği de geliyor sonuçta büyük olursa yanlardan taşan bir görüntü olur veya çok yukardan başlayan göğüsler olabilir bu görüntü de sizi rahatsız edebilir... Ben de eskiden kaç cc konulur vs diye endişe ediyordum ama anladım ki en iyisi güvenilir bir doktor bulup gerisine karışmamak yani binbir zahmetle ameliyat olup sonra da utanacağım göğüslerim olsun istemem..Küçük göğüs o kadar dikkat çekmez en dümdüz göğüsler bile sütyenle sonuçta normal gibi gözükebiliyor ama büyük göğüs oldu mu tüm dikkatler oraya toplanır gizleme şansınız da yok sonuçta..Yani mesela şu an göğüslerimiz küçük napıyoruz bir beden büyük sütyen alıyoruz yada destekli alıyoruz içini tam doldurmasa da dıştan görünüşünde herhangi bir sorun yok ama çok büyük olduğu zaman yapılabilecek birşey yok şimdilerde de acaba çok mu büyük olur diye takmaya başladım..Sizin göğüs altı ölçünüz kaç cm acaba?

X