225 250 cc meme protezi yaptıranlardan öneriler

Qelame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
6
0
38
Herkese Merhabalar, meme protezi taktıracağım. Kücük ve kibar göğüsleri seviyorum, hiç bir zaman büyük göğüs sevemedim. Benim göğüslerim çok küçük, en küçük beden sütyen bile boşta kalıyor Bu halinden memnun değilim. Dolgun, kibar ve büyük olmayan göğüs tercih ediyorım. Senelerdir ameliyat olmak istiyoruma ancak çok büyük olmasından korktuğum için erteliyordum. 225 250 cc aralığında protez taktıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirler mi?

Bence 3D li ameliyat sonrasini tahminen gosteren simulasyonlu bi doktorla gorusmeniz :)
Cunku sizde 250 cc ile baskasindaki 250 cc farkli durabiliyormus

merhaba benim implantlarim tam sizin yazdiginiz olcude. ben de kucuk gogus seviyorum. bana bu bile buyuk geliyor.

merhaba benim implantlarim tam sizin yazdiginiz olcude. ben de kucuk gogus seviyorum. bana bu bile buyuk geliyor.
Çok teşekkür ederim Peki sizin de mi göğüs kafesiniz dardı? Bir de şu an sütyen cup ölçünüz ne oldu? 225 mi 250 mi kullanıldı? Bana da genelde insanların küçük dedikleri büyük geliyor

Vücut ölçüleriniz en önemli kıstas, aynı ölçü herkeste çok farklı duruyor var olan meme dokusu da bunda etkili. (1.68boy 52 kg 300 CC benim )

Çok teşekkür ederim Peki sizin de mi göğüs kafesiniz dardı? Bir de şu an sütyen cup ölçünüz ne oldu? 225 mi 250 mi kullanıldı? Bana da genelde insanların küçük dedikleri büyük geliyor
hayir omuzlarim, gogus kafesim genis. saga 250 sola 225 kondu.

Şuan desteksiz kaç beden takıyorsunuz benim de 225 cc kondu birinci haftam ödemden dolayı sporcu atletim 85 umarım inmez

Şuan kaç beden desteksiz sütyen giyiyorsunuz ?

Şuan desteksiz kaç beden takıyorsunuz benim de 225 cc kondu birinci haftam ödemden dolayı sporcu atletim 85 umarım inmez
Bana birine 300 diğerine 275 konuldu ama medikal sütyeni 75 beden giydirdiler ameliyattan sonra, şu an hala normal sütyene geçememiş olmakla birlikte 75C veya 80B olacağını düşünüyorum ölçülerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…