• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2228 TÜBİTAK BURSİYERLERİ..acil...

needtoknow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
78
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar,

aranızda 2010 yılında 2228 kodlu tübitak bursiyeri adayı olanlar var mı??
şöyle bir sorunum varmafoldumben
28 ekime kadar gönderilmesi gereken belgeler içerisinde aday tarafından imzalanmış program ilanı da varmış. tabii ben bunu daha yeni farkediyorum :(:(:(
bildirim yazısının çıktısını almıştım ama program ilanını kaydetmemiştim bilgisayarıma :( tübitak ın sitesinde de yok malesefe :(
eğer aranızda bursiyer adayı varsa benle iletişime geçebilir mi??

şimdiden teşekkürler..

ii akşamlar
bende 2010 2228 bursiyer adaylarındanım
Tubitak 2228 bursuyla ilgili googleda araştırma yaparken sizin tubitak 2228 acil başlıklı yazınızı gördüm

bende sizin gibi program ilanının imzalanacağını görmeyip kaydetmemiştim ama internetten açılan her dosya temporary diye bir klasörde bilgisayarımıza kaydolduğu aklıma geldi ve dosyayı o klasörden dün buldum

bende aynı şekilde kaydetmeyi unuttuğum için baya telaşlanmıştım şimdi sizin yazınızı görünce kendim aklıma geldi ve sırf bu yüzden forma kaydoldum :)

eğer mail adresinizi gönderirseniz size ilanı gönderebilirim

dün tübitak a mail atmıştım, bugün de ilanı mail atmışlar :):)
ilginize çoooooooooook teşekkür ederim..
bu belgeleri düzenleme sürecinde insan epey bir panik oluyor, bi aksilik çıkacak diye.

rica ederim...
evet bi eksiklik olacak sorun çıkacak diye baya telaşlanıyor insan bende dün belgeleri kargoyla göndermiştim bugün tubitak a teslim edilmiş inş. bir aksilik çıkmaz ve burslarımızı en yakın zamanda almaya başlarız :)

yüksek lisans ya da doktora öğrencileri için tübitakın vermiş olduğu karşılıksız bir burs (tabii ki yüksek lisansı ya da doktorayı bitirmek şartıyla)
lisans öğreniminin son sınıfındayken başvuruyorsun. mart ayındaydı galiba başvurular.ales ve not ortalamana bakılıyor.
eğer mezun olduğun senenin akabinde de bir yüksek lisans programına kayıt yaptırırsan ya da bütünleşik doktora programı da olabilir bu, ekim ayından itibaren almaya hak kazanıyorsun. İşte bu 2228 kodlu tübitak yüksek lisans bursu. hiçbir geliri olmayanlar için aylık 1.250, bir yerde çalışanlar için de 300tl. eminim en çok bu kısmı merak etmişsindir sırnaşık şey
Bunun bir de 2210 kodlusu var. Onun başvuruları da yüksek lisansa kayıt yaptırdıktan sonra oluyor. Ekim ayındaydı galiba o da bitmiş olmalı şimdi. aylık verilen para miktarı aynı onda da.

Back