22 yaşındayım ve hamileyim, çocuk istiyorum fakat biraz da endişelerim var.

Inspiredbynature

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
19
2
24
Merhaba arkadaşlar 22 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum. Henüz daha ilk ayımdayım fakat bir yandan da endişelerim artmaya başladı. Elbette çocuk istiyordum fakat burada eşimin yaşının 32 olması da daha erken çocuk düşünmeme sebep oldu diyebilirim. Meslek sahibi bir kadınım, 2 yıldır çalışıyorum eşimle de 1 yıl boyunca gezdik dolaştık. Çocuğuma çok iyi bir şekilde bakabileceğime yetiştirebileceğime inanıyorum fakat aranızda benim gibi korkan anne adayları var mı? Ve deneyimli annelerden de tavsiye bekliyorum ve biraz rahatlamak istiyorum.

Aynı şeyleri hissediyoruz sanki . Ama ben 30 yaşında olarak hissediyorum bunu 3 senelik evliyim . Bana bile erken geliyor bebek . Ki şuan hamileyim …

Ne gibi endişeleriniz var
Hiç onu söylememişsiniz

Bende gencim, hamileyim. Bilinçli olarak istedim bebeğimi. Şimdi enerjimiz varken büyütmek istiyoruz. Yaşımız ilerledikten sonra eşimle gezme tozma kafasındayız. Kişiden kişiye göre değişir tabi. Önemli olan sizin ne istediğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…