hızlı bir kilo kaybı mı oldu
bazen öle olabiliyor
bu yaşta öyle bir şey olmaz. sizemi öyle geldi acaba.....
Cnm 22 yaş insanın en güzel olduğu yaştır. Bence kesinlikle sana öyle geliyordur. Çünkü bu yaşta kolajen fazladır. Eğer böyle bişey olduysada (ki sanmıyorum) acaba koşu falan yaptın mı? Spor, kio alıp verme? v.s?
yüz yogası
ve buz kalıplarını dene
Cnm bende Lourdes Çabukun Yüz Yogası kitabının siparişini verdim bende 26 yaşındayım ve yüz yogasına başlıycam. Yapıp memnun olanlar veya olmayanlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.. Birde eskiden KK'nın Cilt bakımı bölümü bu şekilde Olgun ciltler, genç ciltler..gibi bölümlere ayrılmadan önce daha fazla kişi yazıyordu. Artık burası çok boş
gizsan konu cok once acılmıs ama benimde aynı sorunum var yaprak dokumunun leylasındaki gibi yanaklarım falan sanki sarkıo ama daha 24 yasındayım ve 2 yıldır artıo cok uzuluyorum stresten mi neden bilmedim ne yapmalıyım bilmiyorum dermatologa gittim bana evelle diye bir hap pnerdi 1 aylık 150 tl kutusu cok pahalı ayrıca sadece vitamin desteği. arada yuz yogası deniyorum ama duzenli yapmadım cunku yararlı diyenler var zararlı diyenler var. bugday yagı kayısı yaıo gibi seyler sana iyi geldimi Gizsan?
gizsan konu cok once acılmıs ama benimde aynı sorunum var yaprak dokumunun leylasındaki gibi yanaklarım falan sanki sarkıo ama daha 24 yasındayım ve 2 yıldır artıo cok uzuluyorum stresten mi neden bilmedim ne yapmalıyım bilmiyorum dermatologa gittim bana evelle diye bir hap pnerdi 1 aylık 150 tl kutusu cok pahalı ayrıca sadece vitamin desteği. arada yuz yogası deniyorum ama duzenli yapmadım cunku yararlı diyenler var zararlı diyenler var. bugday yagı kayısı yaıo gibi seyler sana iyi geldimi Gizsan?