22 yaşındayım ama yüzüm sarkıyor sanki..

sangiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
69
20
37
Gencim..Çocukluğumdan ergenliğime ve bu yaşıma kadar cildimde tel problem olmadı..Her zaman bebek gibi bir cildim vardır..Fakat eskisi gibi gergin değil.Yumuşak :çok üzgünüm: cildimi eskisi gibi sıkılaştırmak için ne yapabilirim acaba :teselli: birilerinin yardımına ihtiyacım var gerçekten.çok üzülüyorum.

hayır :1no2: hiç bir zaman yüzüme birşey uygulamadım,fondoten kullanmam bile senağlama çok üzgünüm :teselli:

canım benim sıcak suyla yüzünü yıkama vede fazla sıcak suyla duş alma sıcak suyun cilt sarkıklığına neden olduğunu duymuştum birde sabahları buzla yüzünü ovala sodayıda dondurup yapabilirsin son bişey daha bal ve limonu karıştırıp yüzüne sürüp 20 dk beklettikten sonra yıka oda yüzü geriyor

hızlı bir kilo kaybı mı oldu
bazen öle olabiliyor

Bende ondan olduğunu düşünüyorum şutarafagitti kırışıklık yok fakat gergin değil.Yaprak dökümünün Leylasında da aynı şey var,dikkat edin...Sarkmış gibi. Bir anda 5-6 kilo alıp yine bir anda 5-6 kilo verebiliyorum ne yazıkki..ondan mı dersiniz acaba senağlama

Cnm 22 yaş insanın en güzel olduğu yaştır. Bence kesinlikle sana öyle geliyordur. Çünkü bu yaşta kolajen fazladır. Eğer böyle bişey olduysada (ki sanmıyorum) acaba koşu falan yaptın mı? Spor, kio alıp verme? v.s?

Cnm 22 yaş insanın en güzel olduğu yaştır. Bence kesinlikle sana öyle geliyordur. Çünkü bu yaşta kolajen fazladır. Eğer böyle bişey olduysada (ki sanmıyorum) acaba koşu falan yaptın mı? Spor, kio alıp verme? v.s?

Evet çok haklısınız,en güzel olduğumuz yaş olmalı a.s Sporda yaptım ve çok sık kilo alıp veriyorum.Dediğiniz de haklı olabilirsiniz senağlama

Cnm bende Lourdes Çabukun Yüz Yogası kitabının siparişini verdim bende 26 yaşındayım ve yüz yogasına başlıycam. Yapıp memnun olanlar veya olmayanlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.. Birde eskiden KK'nın Cilt bakımı bölümü bu şekilde Olgun ciltler, genç ciltler..gibi bölümlere ayrılmadan önce daha fazla kişi yazıyordu. Artık burası çok boş :KK43:

Cnm bende Lourdes Çabukun Yüz Yogası kitabının siparişini verdim bende 26 yaşındayım ve yüz yogasına başlıycam. Yapıp memnun olanlar veya olmayanlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.. Birde eskiden KK'nın Cilt bakımı bölümü bu şekilde Olgun ciltler, genç ciltler..gibi bölümlere ayrılmadan önce daha fazla kişi yazıyordu. Artık burası çok boş :KK43:

Çok haklısınız,fazla paylaşım olmuyor ne yazıkki:1no2:Ablacım,ben önce aktara gittim buğday yağı için (çok faydalıymış cilde) kalmamıştı,neden kayısı yağı kullanmıyorsunuz dedi aktar.Denemek istedim ve aldım,2 haftadır kullanıyorum.Çok memnun kaldım.Yağlanma,siyah nokta yapmıyor,tamamiyle doğal..Bütün nemlendiricilerimi bir kenara attım.Ayrıca internetten google'da arama yaptım,yüz jimnastiği yazdım.Videolu,birazda komik sayılabilecek yüz egzersizleri vardı,denedim.Çok faydalı oldu,tavsiye ederim.Ömrümüz boyunca hergün 10 dakikamızı bile ayırsak,çoğu yaşıtımızdan farklı olabileceğimize eminim..Dün v.s. marketteki kızlar kaç yaşındasın diye sordular,22 dedim.17-18 gösteriyorsun dediler.Çok sevindim,demekki 2 haftada bile çok şey farkedebiliyor :dance:

cnm benimde aynı sorunum var. ama benim heryerim sarkık ve spor yapmıyorum çok çabuk kilo alıp veriyorum-tatlicadiarzu-. bu yüz sarkıklığım artık sinirlerimi bozmaya başladı:kızgın: ne yapacağimi bilemiyorum. birde koşmak daha çok sıkılaştırmaz mı insani ben geçen yazın bir ay boyunca her sabah koşu yapıyordum ve haftada 3 4 kere dans ediyordum toparlanmaya başlamıştım yüzümde dahil. sonra tabi bıraktım ve yine aynı sarkık durumdayım. acaba koşoya devam mı etsem:a015:

gizsan konu cok once acılmıs ama benimde aynı sorunum var yaprak dokumunun leylasındaki gibi yanaklarım falan sanki sarkıo ama daha 24 yasındayım ve 2 yıldır artıo cok uzuluyorum stresten mi neden bilmedim ne yapmalıyım bilmiyorum dermatologa gittim bana evelle diye bir hap pnerdi 1 aylık 150 tl kutusu cok pahalı ayrıca sadece vitamin desteği. arada yuz yogası deniyorum ama duzenli yapmadım cunku yararlı diyenler var zararlı diyenler var. bugday yagı kayısı yaıo gibi seyler sana iyi geldimi Gizsan?

gizsan konu cok once acılmıs ama benimde aynı sorunum var yaprak dokumunun leylasındaki gibi yanaklarım falan sanki sarkıo ama daha 24 yasındayım ve 2 yıldır artıo cok uzuluyorum stresten mi neden bilmedim ne yapmalıyım bilmiyorum dermatologa gittim bana evelle diye bir hap pnerdi 1 aylık 150 tl kutusu cok pahalı ayrıca sadece vitamin desteği. arada yuz yogası deniyorum ama duzenli yapmadım cunku yararlı diyenler var zararlı diyenler var. bugday yagı kayısı yaıo gibi seyler sana iyi geldimi Gizsan?

canım yuz yogasından cekınmene gerek yok bence lourdes cabukun bır vıdeosunu ızle kadının yuzunde hıc sarkma yok kırısıklıkta yasına gore cok az 1950 dogumlu hayatta tahmın etmezdım

canım yuz yogasından cekınmene gerek yok bence lourdes cabukun bır vıdeosunu ızle kadının yuzunde hıc sarkma yok kırısıklıkta yasına gore cok az 1950 dogumlu hayatta tahmın etmezdım

X