22 haftalık gebelikde ne eiskler var

kuruntsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
33
1
1
17
Merhabalar öncelikle ben 22 haftalık gebeyim bebeğimde gelişim geriliği olduğu denildi sonra doktor bizi detaylı ultrasyona yönlendirdi bebeğimin başı farklı gövdesi farklı büyüyor başı gövdesinden büyük olduğunu öğrendim doğsada yaşamıyacağını dediler kürtaj dediler ama bidaha hamile kalamama korkusundan istemedim ve doktor bana bi ilaç verdi en başda 6 tane verdi üç tane yutum üç tanede altan aldım ve sbhdandır bel ve kasık ağrılarım var ve midmin alt kısmı şişmiş ama bebeğimin kalp atışlarınıda hisedebiliyorum ama hiç biley olmadı daha ne kanama nede suyum geldi sadece acı çekiyorum ve dayanılacak gibi bi ağrı deyil ne yapacam bana yardımcı olurmusunuz arkadaşım kanamam olması gerektini dedi ama olmadı

Bu haftada bu işlemi hastanede yapmıyorlar eve mı gonderdiler, pes.

Kanama başlamalı tamm da bu haftada böyle şey mi olur yirmi iki az değil, neden yatış verip yapmadılar bu islemi, benim 14.haftayi yatış verdiler gözetim altında ilaç verdiler düşük oldu kanama ve suyla birlikte, sonra kalanlar temizlendi, sizi niye almadılar, siz mi istemediniz

Çok sancılı olur ya sen nereye gittin hastaneye, bu işlem gozetimsiz bodoslama mı olur ileri haftada daha neler göreceğim şurada

Çok sancılı olur ya sen nereye gittin hastaneye, bu işlem gozetimsiz bodoslama mı olur ileri haftada daha neler göreceğim şurada
Bacım hastaneye gideyim mi beni korkutun sen acılarım çok var çünki ama bebeğimin kalp arışını anlıyabiliyorumda

Bacım hastaneye gideyim mi beni korkutun sen acılarım çok var çünki ama bebeğimin kalp arışını anlıyabiliyorumda
Kalp atışı olduğunu zannetmiyorum ya bana da öyle gelirdi de senin nabzindir, düşük başladıysa o kasların segirmesi falandır o,

ileri hafta olduğu için diyorum düşük olduğu dakikadan sonra kürtaja alırlar kalanlari temizlemek için, o sanciyi hastanede de çekeceksin zaten ama hazır ol diye söylüyorum hasta bezin yoksa bez al suyun geldiğin de o bebeği bütün halde dogurup göreceksin o yüzden zor bı süreç hastaneye almamalarıni o yüzden ilginç buldum o bebeği de patoloji için alacaklar bez olursa iyi olur bezle goturebilirsin en azından yoksa suyla birlikte çok kirli bı süreç oluyor ve çok kanli,
Hastanede olsa daha hızlı olurdu bu süreçler düşükten sonra, ne zaman gideceksin geri ne zaman gel dediler bir şeyler söylediler mi
Hasta bezi takman çok iyi olur tuvalet hissi olursada gitme tuvalete.beze yap tuvalete düşük yapmanı istemem

Ya inan öyle üzüldüm ki şu an haline benim en büyük dusugum 14hafta ben mahvoldum üzüntüden, senin için çok üzüldüm o yüzden göndermelerini cok sinirlendim 😔

Kalp atışı olduğunu zannetmiyorum ya bana da öyle gelirdi de senin nabzindir, düşük başladıysa o kasların segirmesi falandır o,

ileri hafta olduğu için diyorum düşük olduğu dakikadan sonra kürtaja alırlar kalanlari temizlemek için, o sanciyi hastanede de çekeceksin zaten ama hazır ol diye söylüyorum hasta bezin yoksa bez al suyun geldiğin de o bebeği bütün halde dogurup göreceksin o yüzden zor bı süreç hastaneye almamalarıni o yüzden ilginç buldum o bebeği de patoloji için alacaklar bez olursa iyi olur bezle goturebilirsin en azından yoksa suyla birlikte çok kirli bı süreç oluyor ve çok kanli,
Hastanede olsa daha hızlı olurdu bu süreçler düşükten sonra, ne zaman gideceksin geri ne zaman gel dediler bir şeyler söylediler mi
Hasta bezi takman çok iyi olur tuvalet hissi olursada gitme.beze yap tuvalete düşük yapmanı istemem
Bacım ben ne yapacam yaww😭😭çok ağrıyor sırtım bacım kalp atışını anlıyabiliyorum bacım bu ilaç beni bitiriyor sanki çocuğa zarar vermiyor bana veriyor

O ne saçma iş öyle. Bu haftalarda bebeği alacaklarsa da terminasyon yapılır. Önce iğneyle bebeğin kalbi durdurulur sonra suni sancı verilip doğum başlatılır. Bu arada iyi araştırma yaptınız mı? Belki sadece koca kafalıdır. Birkaç doktorla daha görüşseydiniz keşke

Bacım ben ne yapacam yaww😭😭çok ağrıyor sırtım bacım kalp atışını anlıyabiliyorum bacım bu ilaç beni bitiriyor sanki çocuğa zarar vermiyor bana veriyor
düşüğün etkisinden öyle hissediyorsun kalp değil hissettiğin kendi nabzın ve o kaslardaki segirmeler, Yok doğum süreci gibi düşün ilk bebeğinse anlamıyorsun da doğum.agrisi gibi düşün, hangi hastaneye gittin sen ne zaman gideceksin tekrar kontrol için

O ne saçma iş öyle. Bu haftalarda bebeği alacaklarsa da terminasyon yapılır. Önce iğneyle bebeğin kalbi durdurulur sonra suni sancı verilip doğum başlatılır. Bu arada iyi araştırma yaptınız mı? Belki sadece koca kafalıdır. Birkaç doktorla daha görüşseydiniz keşke
Ya o kadar sinirlendim ki bu duruma nasıl böyle git evde 22haftalik canlı bebeği düşür gel diye göndermişler ben anlayamadım bu süreci

Evtevet bacım ve artık ondan deyilde ağrılarım öyle kötü olduki korkuyorum bana biley olacak diye
Doğum başlamıştır o yüzden ağrıların çoktur saat tut ritmik sancı geliyor mu

Bacım yalan atamam başka doktora gitmedim ve yrn da hastaneye gidecem yatışım yapılacak bacım şuanki dersim bu acılarımdır ilacı kulandığım gibi yarım saat içinde başladı ağrılarım ve çok sancı var sırtımla kasıklarımda rahmimde sıkışmada hisediyorum şimdi

Ya o kadar sinirlendim ki bu duruma nasıl böyle git evde 22haftalik canlı bebeği düşür gel diye göndermişler ben anlayamadım bu süreci
Öyle olmaması lazım zaten. Bende 20 haftalık doğum yaptım suyum bitti bana da terminasyon yapacaklardı hastanede yatıyordum yapamadan kendiliğinden sancım geldi doğdu bebek. Ama bu böyle evde olacak bir şey değil bildiğin bebek çıkıyor kordonunu felan kesiyorlar plesabtayı çıkartıp kürtaja alıyorlar evde olacak gibi değil

Bacım yalan atamam başka doktora gitmedim ve yrn da hastaneye gidecem yatışım yapılacak bacım şuanki dersim bu acılarımdır ilacı kulandığım gibi yarım saat içinde başladı ağrılarım ve çok sancı var sırtımla kasıklarımda rahmimde sıkışmada hisediyorum şimdi
Doğum yapıyorsun bı nevi ağrın olması normal

Muhtemelen senin doğum sancın başlamış. O ilaçlarda suni sancı ilacı olabilir

düşüğün etkisinden öyle hissediyorsun kalp değil hissettiğin, Yok doğum süreci gibi düşün ilk bebeğinse anlamıyorsun da doğum.agrisi gibi düşün, hangi hastaneye gittin sen ne zaman gideceksin tekrar kontrol için
İlk gebeliğim abla ve yarımda hastaneye gidiyorum yatışımı yapmaya abla bu ağrıyo dindirmek için bi çözümünüz varmı tekrar o ilacı kulanmak istemiyorum ve abla bu ilaç kalbi durdurur dediler ben bebeğimi kalbi atarlenmi doğuracam 😭😭😭😭

Öyle olmaması lazım zaten. Bende 20 haftalık doğum yaptım suyum bitti bana da terminasyon yapacaklardı hastanede yatıyordum yapamadan kendiliğinden sancım geldi doğdu bebek. Ama bu böyle evde olacak bir şey değil bildiğin bebek çıkıyor kordonunu felan kesiyorlar plesabtayı çıkartıp kürtaja alıyorlar evde olacak gibi değil
Ya benim bildiğim süreçte böyle, o yüzden hiç anlamadım böyle nasıl gonderildigini

İlk gebeliğim abla ve yarımda hastaneye gidiyorum yatışımı yapmaya abla bu ağrıyo dindirmek için bi çözümünüz varmı tekrar o ilacı kulanmak istemiyorum ve abla bu ilaç kalbi durdurur dediler ben bebeğimi kalbi atarlenmi doğuracam 😭😭😭😭
Sen bence bir acil kadın doğuma git böyle evde olacak iş değil. Bebeğin şu an çok küçük zaten doğduğunda plesabta kesildiğinde kalbi duracak maleeef ki :( ama eğer hala yaşıyor ve açılman yoksa içme ilacı başka bir doktora görün

Back