22.haftalik bebek boy kilo

Ben 16. Haftamdayım iki gün önce doktor 125 gr dedi. O günden beri kayınvalidem başımın etini yiyip duruyor, sen öğlene kadar uyuyorsun bebek beslenemiyor diye .. ne yaparsam yapayım daha küçük olduğunu kilosunun normal olduğunu anlatamıyorum

Merhaba anadolu yakasinda onerebileceginiz kadin dogum doktoru var mi acaba? Saydigim hastanelerde en iyi doktor dediginiz varsa bana yazabilirmisinizmedipol unvrsti pendik. Medical park goztepe.bolge hastnesi pendik. Bolge has.sancaktepe.medicana Atasehir. Medicana kadikoy. Okan hastnesi.gsm gisbir hastnesi.medipol unvrstisi camlica hastnsi. Bu hastanelerden onerdiginiz doktorlar varsa iyi bana yazarmisiniz kizlar .

Hiç uğraşma canım anlamayana anlatamazsın doğunca sende bende gorucez anne de çık

arkadaşım okan da servinden memnun kaldı. ferda ile sıkıntı yaşadı. ben ise medipole Allah bir daha düşürmesin diyorum. en iyisi şiakyet var.com dan bakmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…