22 günlük bebeğimiz sadece kucağımda uyumak istiyor

ysmndnsmz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
10
5
6
33
Merhaba 22 günlük bebeğim var sadece koynumda göğsümün üstünde uyumak istiyor başka nereye yatirsam ağlıyor kıyamıyorum göğsümde yatırıyorum ama oda bende iki büklüm yatıyoruz onu ana kucağına vs nasıl alistirabilirim

benim ablam kokulu giysisini koyardi yani anne kokusu alsin diye.besikte yatarken aglamasin diye.

Valla bizde 45 günlügüz sadece kucakta durmak uyumak istiyor. Uyumadigi zaman bile kucakta durmak istiyor. Çok zorluyor bizi. Agladignda bile kucakta sakinliyor

Çok normaaaal annesi. O 9 ay karnınızda sizinle kaldı, şimdi hemen ayrılması çok zor geliyor ona. 3 aya kadar böyle. 3 aydan sonra düzeliyor hiç merak etmeyin. Onu kucağınızda hep tutarsanız size güvenli de bağlanacak. Ben 3 çocuğumu da 3 ay indirmedim neredeyse kucağımdan. Oy onlar melek melek.

Cunku o daha 22 gunlukk.. hala kendini anne karninda saniyor. Benim oglusum da hep kucakta uyudu. Simdi o gunlere donup daha daha cok kucaklayip sarilsam keske

kızım 120 günlük keşke biraz daha kucağımda uyusaydı, bu anları biriktirmeye bakın. Şimdi kucak pozisyonunda tutamıyorum bile hemen doğrulmak istiyor

Kıyamam 22 günlük daha, kokunuzu arıyor, kendini hala anne karnında sanıyor. Merak etme annesi ilk 3 ay bunlar çok normal

Sling bağlasaniz nasıl olur? Yine kucakta olur ama siz daha rahat edersiniz, hareket özgürlüğünüz olur.
Hem belki sling ile esinizde de durur zamanla, kendini güvende hissedip

Biz de 20 günlük olduk koala gibiyiz emerken uyumak istiyor benimki de, bence geçici bir süreç biraz sabredelim. Bir daha zaten bu kadar minnoş ve minik olmayacak keyfini çıkaralım, biraz bizi bedenen yoruyor ama ruhen de bir o kadar mutlu ediyor Eşinizden rica edin biraz daha desteğini arttırsın biraz daha kolaylaşır süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…