Merhaba arkadaşlar. 17 yıllık evliyim. 2 kızım var. Büyük kızım 14 yaşında. Büyük kızı doğurduktan sonra menopoza girdim. İkinci kızım menapozdayken oldu. Allah'ın takdiri ilahisi. Bin şükür. Benim sormak istediğim şey, 3 yıl önce belirtilerden dolayı suphelendim ve evde kaset test yaptım 5 tane ve 5 ide pozitif çıktı. Acile gittim kist olduğu ve testin de buna bağlı pozitif çıktığını söyledi. Regl olmadığım için benim günüm geçti diye bekleme lüksümde yok ne yazik ki... şuan aşırı Kasık ağrısı, karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Koku hassasiyetim var. Birkaç gün evvel 3 test yaptım yine ikisi pozitif birisi negatif çıktı. 16 ekimde tam.kan sayımı yaptırdım beta 1.20 cikti. Bu değere göre negatif ama beni korkutan ben bu kanı verdiğimde ağrılarım yoktu. Sadece bel ağrım vardı. Yarın kan verecegim ancak sonuç ne çıkar hazır değilim. Menopozdayim ancak korunuyorum yine. Tabi korunma yontemimiz riskli. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
22 gun geçti ve hala regl olmadim
- Konu Sahibi guldal13
- Başlangıç Tarihi