Ne ameliyatı olcaksın canım küçültme mi büyültme mi?3 sene araştırdım, sonunda doktor buldum, bir senede parayı da denkleştirdim e şimdi 22 eylül ameliyat tarihi. Son önerisi tavsiyesi olan, paniklemeye başladım desteği olanablalarım yarıdm edin!
kuzum toparlama ve silikon benimki.Ne ameliyatı olcaksın canım küçültme mi büyültme mi?
Anladım canım 22 eylülde ben tam 1 aylık olmuş olacağım.kuzum toparlama ve silikon benimki.
Evet canım bende de oldu. İzlerin tamamen yok denecek kadar azalması 2 seneyi buluyormuş.aaaaa işte sen aradığım insansın!ya ben silikon alttaki kesik olayı neyse de, şu toparlamada meme ucu çevresinden yapacakları işlemden doktor aşağı doğru bikaç cm kesik olacak dedi. onun izinden dehşet korkuyorum. yani güzel durcaklarsa bile altı üstü kesik olacak. nasıl duruyor izler çok merak ediyorum. sende de benzer bir işlem oldu mu çevresinden toparlayarak?
aa bildiğiniz içim rahatladı. 2 senede izler gözükmücek kadar silikleşiyorsa mis! contractubex veriyorlarmış genelde ve ben trafik kazası sonrası kullandım o kremi. bir hayrını gördüm desem yalan olur. hoş çok süper düzenli de kullandım diyemem. teşekkür ederim tikka (=
Bende doktor doktor gezmiştim o zamanlar Denizli'de yaşıyordum istanbula gelince bir günde 3 doktor ile görüştüm. Hasan Fındık'a ameliyat oluyorum 10 dk icinde kararımı verdim en kısa zamanda olmak istediğimi söyledim haftasına tarih verildi ve artık bugünde bitti iki gün sonra ameliyatım var. Birçok arkadaş soruyor devlet Hastanesinde ameliyatın kaça mal olacağını onuda yazarsan onlar için fikir olur. Bizim memişler başak burcu olacakValla o kremlerin tek esprisi hasarlı derinin daha az kabarık durmasını sağlamak. onun haricinde iz ortadan kaldırmak gibi meziyetleri yok. iz için kocakarı ilaçlarını daha çok tavsiye ederim ((= fazlanazlı istanbulda bağcılar eğitim araştırmada özgür pilancıya olacağım. adını buradan duymuştum. bir sene önce gittim tanıştım, en sevdiğim ve güvendiğim doktor oydu, onu seçtim. sen nerde olacaksın ? 4 eylül demek maşAllah ne az kalmış ((=
Dediğin gibi bir gece sadece o yüzden çokta önemli değil akşam veriyorlar ilacını bir de sabah o kadar. Benim bugün 4. Günüm şükür sorunsuz bir şekilde atlattım ağrı kesiciler sayesinde ağrınız olmuyor zaten Dr lara göre basit bir ameliyat. Umarım sorunsuz bir şekilde olursunuzahah başak memiş olayına sesli güldümşöyle devlette şuan ortalama 5 ila 6 bin arası gibi gözüküyor. bana doktorum 5 ya da 5 buçuk arası oynar daha fazla değil dedi. herşey dahil elbet. bir de bağcılar eğitim araştırmada plastik cerrahi binası ayrı, geniş ferah neredeyse en azından görselde özel gibi. zaten bir gece yatacağım inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?