• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 Eylül Ameliyat Tarihi!

jenrachel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
182
95
123
İstanbul
3 sene araştırdım, sonunda doktor buldum, bir senede parayı da denkleştirdim e şimdi 22 eylül ameliyat tarihi. Son önerisi tavsiyesi olan, paniklemeye başladım desteği olan :D ablalarım yarıdm edin!

3 sene araştırdım, sonunda doktor buldum, bir senede parayı da denkleştirdim e şimdi 22 eylül ameliyat tarihi. Son önerisi tavsiyesi olan, paniklemeye başladım desteği olan :D ablalarım yarıdm edin!
Ne ameliyatı olcaksın canım küçültme mi büyültme mi?

aaaaa işte sen aradığım insansın! :D ya ben silikon alttaki kesik olayı neyse de, şu toparlamada meme ucu çevresinden yapacakları işlemden doktor aşağı doğru bikaç cm kesik olacak dedi. onun izinden dehşet korkuyorum. yani güzel durcaklarsa bile altı üstü kesik olacak. nasıl duruyor izler çok merak ediyorum. sende de benzer bir işlem oldu mu çevresinden toparlayarak?

aaaaa işte sen aradığım insansın! :D ya ben silikon alttaki kesik olayı neyse de, şu toparlamada meme ucu çevresinden yapacakları işlemden doktor aşağı doğru bikaç cm kesik olacak dedi. onun izinden dehşet korkuyorum. yani güzel durcaklarsa bile altı üstü kesik olacak. nasıl duruyor izler çok merak ediyorum. sende de benzer bir işlem oldu mu çevresinden toparlayarak?
Evet canım bende de oldu. İzlerin tamamen yok denecek kadar azalması 2 seneyi buluyormuş.
Zaten doktorun iyileştiğin zaman iz kremi falanda verir.
Ama annem ilk gün pansumanımda görmüştü ve tahmin ettiğimden daha iyi dedi. Biz hep yurtdışındakilerin fotoğraflarına baktıgımız için gözümüz korkuyor..

aa bildiğiniz içim rahatladı. 2 senede izler gözükmücek kadar silikleşiyorsa mis! contractubex veriyorlarmış genelde ve ben trafik kazası sonrası kullandım o kremi. bir hayrını gördüm desem yalan olur. hoş çok süper düzenli de kullandım diyemem. teşekkür ederim tikka (=

aa bildiğiniz içim rahatladı. 2 senede izler gözükmücek kadar silikleşiyorsa mis! contractubex veriyorlarmış genelde ve ben trafik kazası sonrası kullandım o kremi. bir hayrını gördüm desem yalan olur. hoş çok süper düzenli de kullandım diyemem. teşekkür ederim tikka (=

Ben de onu kullanmaya başladım canım 20 günden sonraydı sanırım. Günde 3 bazen 2 kere sürüyorum. Dikiş izlerim az ama bunun kremden olduğunu sanmıyorum zaten kreme başlarken de azdı, başladığımdan beri de öyle çok bir ilerleme olmadı, acaba işe yarıyor mu cidden?

O kremler bi işe yaramıyor canım benim kızımın alnına dikiş atılmıştı iki ay kullandım bi faydası olmadı ama bizimkinin adı farklıydı

Valla o kremlerin tek esprisi hasarlı derinin daha az kabarık durmasını sağlamak. onun haricinde iz ortadan kaldırmak gibi meziyetleri yok. iz için kocakarı ilaçlarını daha çok tavsiye ederim ((= fazlanazlı istanbulda bağcılar eğitim araştırmada özgür pilancıya olacağım. adını buradan duymuştum. bir sene önce gittim tanıştım, en sevdiğim ve güvendiğim doktor oydu, onu seçtim. sen nerde olacaksın ? 4 eylül demek maşAllah ne az kalmış ((=

Valla o kremlerin tek esprisi hasarlı derinin daha az kabarık durmasını sağlamak. onun haricinde iz ortadan kaldırmak gibi meziyetleri yok. iz için kocakarı ilaçlarını daha çok tavsiye ederim ((= fazlanazlı istanbulda bağcılar eğitim araştırmada özgür pilancıya olacağım. adını buradan duymuştum. bir sene önce gittim tanıştım, en sevdiğim ve güvendiğim doktor oydu, onu seçtim. sen nerde olacaksın ? 4 eylül demek maşAllah ne az kalmış ((=
Bende doktor doktor gezmiştim o zamanlar Denizli'de yaşıyordum istanbula gelince bir günde 3 doktor ile görüştüm. Hasan Fındık'a ameliyat oluyorum 10 dk icinde kararımı verdim en kısa zamanda olmak istediğimi söyledim haftasına tarih verildi ve artık bugünde bitti iki gün sonra ameliyatım var. Birçok arkadaş soruyor devlet Hastanesinde ameliyatın kaça mal olacağını onuda yazarsan onlar için fikir olur. Bizim memişler başak burcu olacak :D bende başağım ;)

ahah başak memiş olayına sesli güldüm :D şöyle devlette şuan ortalama 5 ila 6 bin arası gibi gözüküyor. bana doktorum 5 ya da 5 buçuk arası oynar daha fazla değil dedi. herşey dahil elbet. bir de bağcılar eğitim araştırmada plastik cerrahi binası ayrı, geniş ferah neredeyse en azından görselde özel gibi. zaten bir gece yatacağım inşAllah.

ahah başak memiş olayına sesli güldüm :D şöyle devlette şuan ortalama 5 ila 6 bin arası gibi gözüküyor. bana doktorum 5 ya da 5 buçuk arası oynar daha fazla değil dedi. herşey dahil elbet. bir de bağcılar eğitim araştırmada plastik cerrahi binası ayrı, geniş ferah neredeyse en azından görselde özel gibi. zaten bir gece yatacağım inşAllah.
Dediğin gibi bir gece sadece o yüzden çokta önemli değil akşam veriyorlar ilacını bir de sabah o kadar. Benim bugün 4. Günüm şükür sorunsuz bir şekilde atlattım ağrı kesiciler sayesinde ağrınız olmuyor zaten Dr lara göre basit bir ameliyat. Umarım sorunsuz bir şekilde olursunuz

Back