Canım seti satmak için alacaksan 22 ayar olanını al hatta satılacaksa hiç set alma direk bilezik al kaybın olmasın. Ama yazmışsın ki satmak için almıyoruz. O yüzden beğendiğin seti değişme onu kullanmaya devam et. Hep kötü düşünme canım İnş gerek kalmaz ve satmazsınız. Bir de insan heves ediyor set her zaman alınan bir şey değil kullan setini hevesini al boşver sen herkesin dediğini kafana takma 40 kişiye bir şey sorsan 40 kişi farklı bir şey söyler kararsız kalır üzülürsün. Kendi beğendiğinden şaşma sonuçta sen takıcaksın. 22 ayarı alıpta takamıcaksan hevesini alamıcaksan ne anlamı kaldı?
kafa buluyor gibisin
kaç kişi sadece bir set almak istiyorda alamıyor biliyormusun.nispet yapar gibisin resmen.alan var alamayan var.kalkmşısın bide kafam karıştı yazmışsın.ya hiç alamasaydınızda yardım edin diye başlık açarmıydın.çok düşüncesiz bulduğum konunu.şayet benim kafam karışsa bile bu konuyla ilgili buraya yazmam.herkes senin kadar şanslı olamıyor malesef
:) sadece gülüyorum. Iciniz fesat sizin!! ben gayet normal bisi sordum nispet yapicak olsam emin olun hic tanimadigim hic görmedigim kisilere yapmam bu nispeti!!
Takma kafana canım bana da kafa buluyorsun yazmış
hahahaaaa sana mı yazdım??sen nerden çıktın yaa konu sahibine yazdım ben onu vay anasını yaaa kendi üzerine alınmış hiç güleceğim yoktuuu haaaaa sen çık aradan senle sorunum yok atışma istiyosan o başkaa
hiçç güleceğim yoktu bende dedim bu kim ve neden alınmış diyeee haaaaaaa
Forum icersinde karsilikli polemik yaratmak yasaktir arkadaslar,
Lütfen UYARImi dikkate alin ve tartismaya devam etmeyin..
Seviyeli paylasimlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?