• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 ayar set mi alsam ?

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
34
Almanya
Kizlar ayin 21.01.2012 de insallah nisanimiz var. Dün set bakmaya gittik kayinvalimdelerle.. ben daha ince setlere bakiyodum onlar olmaz illa kalin gösterisli güzel bisey olsun dediler. bitane begendim cok tasli bi set altinbasdan 14 ayar 2400 EURO. ben pahali dedim ama onlar israr etti begendiysen al diye bende aldim. Bitanede 22 ayar daha az tasli bir set vardi.. oda cok hostu zarifti.. onun fiyati daha düsüktü 2000 EUROydu. ama cok sari altin heryerde takamam diye tercih etmedim.

Sonra dün ablasi aradi keske daha cok altin olsaydi dedi cok kaybiniz olur dedi. Böyle sirf tasa para aliyorlar dedi iscilik cok diye. Keske 1000EUroya bi set iki de bilezik alirdin hic olmazsa bilezigin olurdu altinin olurdu dedi kafam karisti..

sözlümde sen hangini begendiysen o olsun diyo ilerde satmicaz diyo.. allah göstermesin satmamiz gerekirsede cok kaybi olcak.. Simdi napcam kafam karisti..

o 22 ayar olan set ile degistirsemm mi? tabi bunu daha cok begendim ama üzüldümde okadar kaybi olacagi icin... tecrübeleriniz vardir yardimm edin :(

Canım seti satmak için alacaksan 22 ayar olanını al hatta satılacaksa hiç set alma direk bilezik al kaybın olmasın. Ama yazmışsın ki satmak için almıyoruz. O yüzden beğendiğin seti değişme onu kullanmaya devam et. Hep kötü düşünme canım İnş gerek kalmaz ve satmazsınız. Bir de insan heves ediyor set her zaman alınan bir şey değil kullan setini hevesini al boşver sen herkesin dediğini kafana takma 40 kişiye bir şey sorsan 40 kişi farklı bir şey söyler kararsız kalır üzülürsün. Kendi beğendiğinden şaşma sonuçta sen takıcaksın. 22 ayarı alıpta takamıcaksan hevesini alamıcaksan ne anlamı kaldı?

Canım seti satmak için alacaksan 22 ayar olanını al hatta satılacaksa hiç set alma direk bilezik al kaybın olmasın. Ama yazmışsın ki satmak için almıyoruz. O yüzden beğendiğin seti değişme onu kullanmaya devam et. Hep kötü düşünme canım İnş gerek kalmaz ve satmazsınız. Bir de insan heves ediyor set her zaman alınan bir şey değil kullan setini hevesini al boşver sen herkesin dediğini kafana takma 40 kişiye bir şey sorsan 40 kişi farklı bir şey söyler kararsız kalır üzülürsün. Kendi beğendiğinden şaşma sonuçta sen takıcaksın. 22 ayarı alıpta takamıcaksan hevesini alamıcaksan ne anlamı kaldı?

kafa buluyor gibisin:55:

ben hiç set istemediğim halde aldı eşim.zaten altın takmayıda sevmem.takmadımda:) hatta kaynanama verdim.lazım oldu.ama alığı fiyatın yarısına bozuyorlar.tavsiyede etmem.

Son düzenleme:
kaç kişi sadece bir set almak istiyorda alamıyor biliyormusun.nispet yapar gibisin resmen.alan var alamayan var.kalkmşısın bide kafam karıştı yazmışsın.ya hiç alamasaydınızda yardım edin diye başlık açarmıydın.çok düşüncesiz bulduğum konunu.şayet benim kafam karışsa bile bu konuyla ilgili buraya yazmam.herkes senin kadar şanslı olamıyor malesef:20:

Diğer konunuda okudum bence geri verdiğiniz o seti alın tekrardan
Ayrıca bence her bayanın seti olmalı özel günlerde takmak için.Siz görümcenizi kafaya takmayın

kaç kişi sadece bir set almak istiyorda alamıyor biliyormusun.nispet yapar gibisin resmen.alan var alamayan var.kalkmşısın bide kafam karıştı yazmışsın.ya hiç alamasaydınızda yardım edin diye başlık açarmıydın.çok düşüncesiz bulduğum konunu.şayet benim kafam karışsa bile bu konuyla ilgili buraya yazmam.herkes senin kadar şanslı olamıyor malesef:20:

:) sadece gülüyorum. Iciniz fesat sizin!! ben gayet normal bisi sordum nispet yapicak olsam emin olun hic tanimadigim hic görmedigim kisilere yapmam bu nispeti!!

Takma kafana canım bana da kafa buluyorsun yazmış :1:

hahahaaaa sana mı yazdım??:9:sen nerden çıktın yaa konu sahibine yazdım ben onu vay anasını yaaa:9:kendi üzerine alınmış hiç güleceğim yoktuuu haaaaa:1::1:sen çık aradan senle sorunum yok atışma istiyosan o başkaa:9::9::9:

hiçç güleceğim yoktu bende dedim bu kim ve neden alınmış diyeee haaaaaaa:9:

hahahaaaa sana mı yazdım??:9:sen nerden çıktın yaa konu sahibine yazdım ben onu vay anasını yaaa:9:kendi üzerine alınmış hiç güleceğim yoktuuu haaaaa:1::1:sen çık aradan senle sorunum yok atışma istiyosan o başkaa:9::9::9:

hiçç güleceğim yoktu bende dedim bu kim ve neden alınmış diyeee haaaaaaa:9:

Sayfanın başına bak istersen benim yazdığım yoruma alıntı yaparak kafa buluyor gibisin yazmışsın bende yorumu görünce çok güldüm bu yorumun neresinde kafa bulunacak bir şey var dedim. Kimseyle problemim yok atışma da en son istediğim şey bana yazmadıysan problem yok canım çıkıyorum aradan :49:

Forum icersinde karsilikli polemik yaratmak yasaktir arkadaslar,
Lütfen UYARImi dikkate alin ve tartismaya devam etmeyin..
Seviyeli paylasimlar dilerim...

arkadaşım setini 22 ayarla değiştir.çünkü ne kadar satmak için almıyoruz desekte satılıyor.ev veya araba için.en azından bende öyle oldu.bende senin gibi taşlı set alacaktım.annem engel oldu.zaten taşlı 22 ayar olmayan setler yarı yarıya düşüyor.satarken taşları çıkartıyorlar ve öyle tartıyor.o zamanda paran pul oluyor.zaten taşlı sette alsan her zaman kullanamazsın.o yüzden 22 ayar set al.istiyorsanda 3lü setler varya ondan al.ben sonradan 22 ayar aldığıma çok sevindim.ev alırken a22 ayar altınlarım çok para etti ve daha az kredi çektik.sana tavsiyem 22 ayardan vazgeçme.

Back