Gebeliğe Hazırlık 21aralik bat günü olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bı oğlum var 22 aylık ona kardeş istiyordum bu ay hormon testinde FSH da sıkıntılı çıktı ilk deneme olmadı önümüzdeki aylara inşaallah
Benimde kizim var 4 yaşında bende ona kardeş istiyorim kendisi de çok istiyor fsh düzelince inşallah olur bebeğiniz bi daha..benimde kist vardı ameliyatla alındı 2 senedir olmuyordu.ameliyattan sonra 3 ay oldu bekliyoruz bakalım ..

Evet hafif kasik ağrısı olup geçiyor adete yakın benim.bacaklarimda ağrıyor arada.catlamadan sonra öyle ağrılar olur ama gebelikte olabilir bekle bakalim

Kızlar ben bugün dayanamadım kaset test yaptım koca bir negatif adet belirtisi de yok göğüs hassasiyeti devam ediyor geç döllenme belki vardır diyeceğim ama hiç sanmıyorum

Kızlar ben bugün dayanamadım kaset test yaptım koca bir negatif adet belirtisi de yok göğüs hassasiyeti devam ediyor geç döllenme belki vardır diyeceğim ama hiç sanmıyorum
Allahtan umut kesilmez canım benimde çatlamadan sonra 10.gün test yapmıştım negatifti gebeliğe dair hiç bir belirtim yok salı günü kontrolüm var beta bakılcak bakalım inşallah pozitif sonuç alırız ilk oglumdada hiç belirtim yoktu benim çok rahat geçmişti hamileligim

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım

Valla kızlar benimde yarın bat.Dün test yaptım negatif. Adet belirtim de yok ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…