- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Inşallah hepimizin de adetleri yakın. Inşallah vardır.siz de erken gebelik testi mı yaptınız?Canım benimde pik 9 aralık bat 23 bende dün test yaptım negatif ana ben bu Ay asilama tedavisi olacaktım fakat 6 dan fazla yumurtam 17 üstü gelişince tedaviyi bıraktık doktor normal deneyin dedi 8 aralıkta birliktelik olduktan sonra çok kötü agrım şancım oldu sabah hemen doktora gittim doktorum 5 tane yunurta aynı anca çatlamış inşallah yutarlar dedi ayın 22 sinde kokontrum var bakalım ne olacak 2 gün arada kasik agrım oldu iğne batması gibi ama dünden beri bi belirti yaşamadım inşallah hamileyizdir bu Ay
Evet ya bazı arkadaşlar ne güzel erkenden öğrenebiliyor.ben ilk kizim da adet gecikmesinin 4.gumu öğrendim ondan önce negatifti hep.bekleyelom bakalım az dahaYok ben normal 5 tl lik aldım yaptım sabah ilk idrarla ama negatif bekliyodum zaten sadece burdaki bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğrendik felan deyince heves ettim bi ihtimal dedim
Adet ağrım da varBenimde 22 aralik ovulasyon pik 7 aralık erken genelik testi yaptım negatifçok üzüldüm
Bende kasikda doluluk vat adet olcak gibiAdet ağrım da var
Inşallah vardır bebekBenim de Bat 21 Aralık pik 7 Aralık test yapmadım sabretmeye çalışıyorum ama hamilelik belirtisiyle adet belirtisi çok benziyor diyorlar o yüzden kendimden hiç emin olamıyorum
Kesin olacam bendeBende kasikda doluluk vat adet olcak gibi
Inşallah önümüzdeki ay olur hep aynı bekleyiş yorucu oluyor hele test yapma stresiKesin olacam bende
Benim bı oğlum var 22 aylık ona kardeş istiyordum bu ay hormon testinde FSH da sıkıntılı çıktı ilk deneme olmadı önümüzdeki aylara inşaallahInşallah önümüzdeki ay olur hep aynı bekleyiş yorucu oluyor hele test yapma stresi
Bir hafta on gün içinde yerleşir çıkmaz erken kan verilmisMerhaba kızlar bişey sorabilir miyim?
Benim 1 hafta önce ilişki esnasında bir kaza oldu. Adetlerim çok düzensiz ne zaman adet olacağımı bilemiyorum . Dün rutin kontrol icon kan vermeye sağlık ocağına gidince doktora beta hcg de baktirdim. Negatif çıkmış ne kadar doğrudur ilişkiden sonra 6. gün verilen test ?
Doktorum herşeye bakmış beta hcg de bakayım dedi bende olur dedim ama eğer adet olmazsan tekrar baktirayim o zaman teşekkür ederim cevabiniz için:)Bir hafta on gün içinde yerleşir çıkmaz erken kan verilmis
Ya ben adet ağrısı nasil oluyor bilmiyorum pkoluyum ondan hep ilaçla bi anda olurum agrım sızım olmaz ama arada kasıklarım hafif ağrıyor geçiyor bide bacaklarımin üst kısımları ağrıyor arada çatlamadan sonraki 3 günde kasiklarimda keskin şancı girip hemen gidiyordu oturup kalktikca oda gitti sindi arada sancıyı sadece şenindemi böyleBende kasikda doluluk vat adet olcak gibi
Aynen inşallah sırayla güzel haberler veririz birbirimize kızlar dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?