211 günlük süreç :(

Bende tekrardan hazırlanma kararı aldım da kaynak olarak kitap vs. tavsiye edebilir misin ygs ve lys

Planım anlattığınız gibi mesela ben en kısa zamanda turkçe deneme kitabı alacağım ama dilbilgisi bitmedi ama yinede deneme çözmek istiyorum :) butun derslerin denemesini çozeceğim aralığa kadar ama aralıktan sonra direk sınav tipi ygs denemesi çozeceğim :) atladım filan dediniz çok sevindim böyle yorum görünce

Programım buna benzer olacak en azından bu mezun sınıfından ilk 10.000 e giren bir abimizin çalışma sistemi bende buna benzetiyorum ama lys de araya doping hafıza alsam mı diye düşünüyorum
Canım şubata kadar konular nasıl butecek ki bence o kadar acele etme edersen her konun yarım yarım kalabilir. Ben bugün kendimi denemek için akşam bir ygs denemesi yapacağım. Haziranda bir tane yapmıştım 102 net çıkmıştı bu yaz ygs hiç çalışmadım dershane ogretmenlerim lys çalışmamı söylediler ygsye de etki eder dediler bakalım akşam bir deneme çözeyim de ona göre devam edeceğim çalışmaya :)

Ygs konuları kasıma kadar bitecek yanlış yaptıkça konuya döneceğim döndükçe daha çok hatırlayacağım ki bende ygs nin asla bitmeyeceğini düşünüyorum

Eşit ağırlığım
Temelim biraz da olsa var
Sosyoloji düşünüyorum

Tüh ben sayısaldım. Sayısal desen fen konularında yardırırdım çünkü sene boyunca fende zorlanıp değişik kaynaklar bulup hallettim sorunumu

Ben feme gittiğim için genel olarak fem kaynakları kullandım. Ygs denemesinde hep fem çözdüm ve zaman denemeleri. Başka yayınları da denedim ama onları hiç sevmedim. Deneme olarak femi tavsiye ederim yani.

Bizim femin simetrileri meşhurdur ama bazı konuları hariç ben onları hiç hiç hiç beğenmiyorum. Matematikte 12. Sınıfı öğrenirken çok zorlandım. Yüzdeyüz yayınları bu sene çok popülerdi. Konu konu kitapları var mesela limit ayrı bi kitap, türev ayrı bi kitap. Özet konu anlatımı var ve içindeki tüm sorular çözümlü. Kullanan arkadaşlarım çok memnundular. Ben o kitabın tipini hiç sevmedim gidip apotemi aldım. O çözümlü değil maalesef yapamadıklarımı başkalarına sormam gerekti. Türevi ve integrali okulda dinleyemediğim için teknofemden tüm videolarını izledim önce. Sonra türevi direk apotemiden çözdüm ve simetriye hiç dokunmadım ve konuyu anladım. İntegralde apotemi almadım gidip simetri çözdüm ama bi türlü konuyu oturtamadım o yüzden gidip apotemi çözdüm. Apotemiyi çok ciddi öneririm. Ama sonda zor testleri falan var ben o testleri hiç çözmedim. He bir de femin sadece türev-integral test kitabı var ince bi şey. Bitirmesem de onu da çözdüm ve öneririm. Ama o kitap sonradan çözülecek bi kitap değil. Türevdeji her şeyi başlık başlık ayırmış mesela. Atıyorum bölümün türevi başlığı var 8 soruluk bi sayfa, sonra çarpımın türevi başlığı var 8 soru. Böyle böyle konuyı yavaş yavaş kavramama çok yardımcı oldu.

Güvender ygs türkçe konu anlatımı için çok sağlam diyolardı. Ben ordan dilbilgisi çalıştım daha da kullanmadım. Ama dilbilgisini tamamen öğrenmemi sağladı. Ki zaten bu sene görmüşsündür sınavda toplasan 5 dilbilgisi anca çıkmıştır.

Ygs matematikte femin konu özetli kitabı çok övülür. Çok test var ben bitiremedim ama sorualrı bence de çok güzel. Ki ben femin soru bankalarını hiçbir şekilde beğenmiyorum ama ygs matematik konu özetli ciddi güzel. Dediğim gibi fazla soru var aadece. Sadece tek numaralı testleri çözen arkadaşalrım vardı bu yüzden. Bi de ygs simetrinin 3. Kitabı oluyodu sanırım problemleri anlatan. O kitap da bence çok güzel.

He bir de dediğim gibi bu fem kitaplarının hepsinin çözümü (simetri hariç galiba) teknofemde var o yüzden bana çok faydalı oldu. Zorlandığın konularda özellikle böyle çözümlü şeyleri öneririm

Edebiyat içinde doping hafıza yine tarih içinde kpss bak kpss soru bankası bitir bence

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
biraz gergin olsam da umarım bu süreç inşallah güzel geçer

Merhaba kızlar, son sınıfım bende bu sene. çalışmaya geçte olsa başlamıış durumdayım. :)
Sizde çalışmalar nasıl gidiyoo

Merhaba kızlar, son sınıfım bende bu sene. çalışmaya geçte olsa başlamıış durumdayım. :)
Sizde çalışmalar nasıl gidiyoo

2016 ygs-lys kobusu var canim ona da bak istersen orda yapiliyo cozulenlerin paylaşımları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…