Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Egem #61 bhk .!.: hey maşallah.. daha nice nice senelere hep beraber olun inş. Egem.. sevgiler.a.s Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
bhk .!.: hey maşallah.. daha nice nice senelere hep beraber olun inş. Egem.. sevgiler.a.s Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
kalimera --KK ANKARA MIKTARI-- Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.293 0 356 61 Ankara 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Egem #62 CANIIIM TEBRİKLER opuyorumnanaktan:1hug:a.s. EŞİNLE VE ÇOCUKLARINLA BİRLİKTE, DAHA UZUN, DAHA GÜZEL SENELERE İNŞALLAH, ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HANİ BİZ KALABALIK BİR AİLEYİZ YA ONDAN BÜYÜK PASTA YAPTIM SANA ŞEKERCİM opuyorumnanaktan
CANIIIM TEBRİKLER opuyorumnanaktan:1hug:a.s. EŞİNLE VE ÇOCUKLARINLA BİRLİKTE, DAHA UZUN, DAHA GÜZEL SENELERE İNŞALLAH, ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HANİ BİZ KALABALIK BİR AİLEYİZ YA ONDAN BÜYÜK PASTA YAPTIM SANA ŞEKERCİM opuyorumnanaktan
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Egem #63 kalimera .!.: CANIIIM TEBRİKLER opuyorumnanaktan:1hug:a.s. EŞİNLE VE ÇOCUKLARINLA BİRLİKTE, DAHA UZUN, DAHA GÜZEL SENELERE İNŞALLAH, ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HANİ BİZ KALABALIK BİR AİLEYİZ YA ONDAN BÜYÜK PASTA YAPTIM SANA ŞEKERCİM opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım benim tabiiki KK AİLESİ KALABALIK anca yeteropuyorumnanaktan
kalimera .!.: CANIIIM TEBRİKLER opuyorumnanaktan:1hug:a.s. EŞİNLE VE ÇOCUKLARINLA BİRLİKTE, DAHA UZUN, DAHA GÜZEL SENELERE İNŞALLAH, ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HANİ BİZ KALABALIK BİR AİLEYİZ YA ONDAN BÜYÜK PASTA YAPTIM SANA ŞEKERCİM opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım benim tabiiki KK AİLESİ KALABALIK anca yeteropuyorumnanaktan
Anie Alassea Ancalimë Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 1.376 27 116 Diğer 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Egem #64 2009 da 21. yılmış, 2012de 24. yılınızı dolduracaksınız sanırım inşallah. Öncelikle tebrikler çok, gönülden kutlarım sizi İkinci olarak da, yılların tecrübesiyle biz yeni evlilere tavsiyelerinizi beklerim cidden
2009 da 21. yılmış, 2012de 24. yılınızı dolduracaksınız sanırım inşallah. Öncelikle tebrikler çok, gönülden kutlarım sizi İkinci olarak da, yılların tecrübesiyle biz yeni evlilere tavsiyelerinizi beklerim cidden