Keşke bu pislikleri toplumdan temizleme imkanımız olsa nisan
hayatına devam etmesi ve bir gün özgür kalacak olması mahvediyor beni. Psikolojini sağlam tut nisam yine de, böyle yapma kendine. Gerçi ne yapmak lazım ben de bilmiyorum
Artık sosyal hayatta nasıl anlatsam, birinden en ufak huylandıysam uzaklaşıyorum o kişiden artık. 21 yıllık burnunun dibindeki komşu bunu yapabiliyor baksana. En ufak güvensizlik varsa asla yakın olmamak lazım. Keşke dayımlar da taşınıp gitselerdi oradan keşke adam işaretleri vermiş işte 10 ay kadar önce takip etmiş
gerçi bu denli sapık olduğunu ve öldürebileceğini kim düşünebilir, düşünse çocuklarını bu herifin burnunun dibinde tutar mıydı.
Takip olayında şeyma ailesiyle paylaşmış olayı, günahını almak istemem ama böyle böyle oldu tedirgin hissettim demiş. Düşünsene babası yaşında 21 senelik kapı komşusu. Dayım gidip adamla tartışmış hatta, adam da siz beni yanlış anladınız o benim çocuğum yaşında demiş ve bir daha böyle bir rahatsızlık verme hiç tekrarlanmamış. Adam dayımları her gördüğünde başını eğip geçiyormuş hatta.