21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

Mihail Zoscenko

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2010
8.416
23.872
Merhaba kızlar,

Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. K Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.

27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.

"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz :KK43: haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum :KK43: ama en azından artık cesaret edemesinler.

Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

indir.png
indir (1).png

IMG_3620.PNG

Kanım dondu. Allah rahmet eylesin. O katil şerefsize de ne desem kelimeler yetmez. Yani bilemiyorum insanlık nereye gidiyor. Sen gözünden sakınıp büyütürsün kansizin biri çıkar öldürür. Bazen en yakının da olabilir. Babası tarafından öldürülen genç kızı da anmak isterim. Onun katili de ayrı bir caniydi toprak almaz onu da toprak. Bilmiyorum boğazım düğümlendi. Allah geride kalanlara sabır versin dilerim o şerefsiz yaşattığı acıyı misliyle yaşamadan ölmesin. Çok acı ki sosyal medyada gündem oluşturmadan adaletin gereken kararı vereceğine inanamıyoruz.

öyle acı kı...
ne sartlarda dogurup buyutuyorsun gozunden sakınıyorsun dusup dızı acıdıgında canın cıkıyor sanıyorsun oyle ustune tıtrıyorsun dualarla emeklerle zorluklarla bır yasa getırıyorsun
...... tekı gelıp canına yavruna kıyıyor
cinnet gecırır ınsan kafayı yer aklını kacırır katıl olur

cok kotu oldum :KK43: kaldıramıyorum ben bu haberlerı

Kanım dondu, çok ama çok üzüldüm, başınız sağolsun mekanları cennet olsun
Bu cani,pis sapık inşallah hakettiği en ağır cezayı alır. Birde çocukluğunu biliyorum falan demiş, seviyorum demiş
Allah'ım sen koru bu yaratıklardan

Boyle sosyopatlarin toplumda gezmesini asla istemiyorum. Omur boyu hapis veya idam verilsin, hicbir sekilde saliverilmesinler topluma.

Konuya gelince, kizlara cok cok zuuldum. Baska ne denir bilemedim.
katılıyorum tecavuzculer boyle sosyopatlar uyutulmalı . aslında gayet ınsancıl yok olmalarını ıstıyoruz bu acıyı tecrube eden bırı tırnaklarıyla parcalayarak öldurmek ısteyebılır ama sahsen ben ınsan haklarına daha ılımlı sekılde ,ınsan olmanın hakkını koruyarak, kıbarca dırek uyutulmasını ıstıyorum boylelerının.

hayır bırde adam yerıne ınsan yerıne konuluyorlar, cınnet gecırtıp sırf yasattıgı acı sebebıyle gırtlaklanacaklar kanunlarda bunları adamdan sayıp ceza verecek gerek yok dırek uyutulsunlar cehennemın dıbıne kadar

İlk duyduğumda sinirden ağlamıştım. Şimdi okudum yine kötü oldum. Şu hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil. Belki "Günaydın X amca" falan diye kapıda karşılaşıp insan yerine koyup merhabalaştığı bir tipti, şu olana bak. Ne desem boş. Mekanları cennet olsun. Anneye acil şifalar, babaya bol sabır diliyorum.

Olay maalesef ki semtimizde meydana gelmis, o gunlerde ambulans sesleri filan duyduk ama haberi sonradan okuduk gördük. Allah'im gencecik arkadaslarimiza rahmet etsin, annecigimize sifa versin, babacigimiza sabir versin.
Cok zor durumlar. Ne diyecegimi de bilemiyorum. Tabii ki de alacagi en üst cezayi almali o amca kılıklı sapik komsu. Böyle suclarin karsiligi idam olmali (dilerim yapilir bir gün). Komsu deyip yaşlı amca deyip guvenemeyecegiz de kimseye artık.
Inanin korku geldi haberi duyunca, yakin mahallemiz, birkac sokak ötemizde olay. Yarin bi gün bizim basimiza ne gelir diye korkuyor insan.
Başınız sag olsun canim Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
Aksam Twitter'da olacagim insaallah, hatta belediye baskanimizi da etiketleyip haberdar edeyim, ilgilenir filan...
Bir de imza toplayan bir grup varmis canim, onun nerde oldugunu öğrenemedim, bilgin olursa haber eder misiniz?

X