21 yaşındayım memelerim büyür mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

astrofengia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
48
0
merhabalar ben biraz zayıf biriyim boyum 160 kilom 41. haliyle memelerim de küçük göğüs altım 67 santim göğüslerim de 80 santim. doktor 13-14 kilo almam gerektiğini söyledi. bu kiloyu alınca memelerim de büyür mü? hala gencim çünkü bana büyür gibi geliyor. tabi öyle 90 beden olsun vs demiyorum öyle olmayacağının farkındayım ama eğer kilo alıp büyüten varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

Kilo alınca memeler büyüyor evet. Baya zayıfsınız aslında, sağlığınızı bozmayacak ölçüde kilo alacak payınız var. Ama ille meme için kilo almaya değmez.

Kayda değer bi büyüme olmaz göğüslerinizde alsanız bile. Ablam 45 kiloydu, şuan 65 ama göğüsleri aman aman büyümedi.

Kilo alirsan memen büyür zayifsin. 160kg 40 kg ydum simdi 51 kiloyum mememi kesicem sevmiyorum. Benim memem büyümez zannettim onu birak kalçamda büyüdü

Kilo alınca memeler büyüyor evet. Baya zayıfsınız aslında, sağlığınızı bozmayacak ölçüde kilo alacak payınız var. Ama ille meme için kilo almaya değmez.
yok meme için değil doktor dediği için kilo almaya çalışıyorum, her şeyin başı sağlık ama göğüşleri de merak ettim bi yandan. teşekkür ederim mesajınız içinn

Sirt ile gögüslerimle metre ölcüsü ile 78den 93‘e cikti. Cup ölcüm b kullandim hep, öncesi bosluk kaliyordu tam oturmuyordu zaten, Simdiyse tam oturdu biraz tasiyor
aa baya büyümüşler ahakaj kaç yaşındasın bu arada daha doğrusu kiloyu ergenlik döneminde falan mı aldın? ben 21 yaşındayım acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum

aa baya büyümüşler ahakaj kaç yaşındasın bu arada daha doğrusu kiloyu ergenlik döneminde falan mı aldın? ben 21 yaşındayım acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum
Suan 29 yasindayim.. gecen sene kilo aldim bu zamanda 49-51 arasi gidip geliyorum. Bundan önceleri max kilom 40-44 arasında git gel arasiydi cubuk kraker halimle takiliyordum erkek arkadasim hayatima girince kilo aldim malum benimkisi yemek yemegi seviyor, bana da hep yediriyor bu gidisle sismanlamayiz insallah..
Bence takma kafana.. benim bi arkadasim baliketliydi masallah gögüs kalca genis idi kilo verince ikisi de küçüldü.. bence kilo alirsan büyür, kafaya cok takma derim

Kiloyu nerden aldığınızda önemli vucud tipiniz kimi basen den kimi karından kimi tüm vücudu alir

Sanırım kilo aldıkça büyüyor çünkü arkadaşımdan biliyorum 20 kilo fazlalığı olduğu zamanda baya büyüktü göğüsleri 20 kiloyu verince benim ki gibi kaldı minnacık tabi yaşın etkisi olur ama çok küçükse fazla büyümeyebilir. Ben 27 yaşındayım 22 sinde neyse o diyebilirim :)

Büyür. Genetik olarak küçük olsa bile kilo aldıkça büyür. Öyle büyük göğüslü olmassın belki ama hatrı sayılır göğsün olur. Tecrübeyle sabit.

ay çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için uzun uzun yazmışsın umarım kilo alırım çünkü zayıflıktan vitaminlerim de eksik devamlı halsizlik vs kötü hissediyorum

80 sırt ölçünüzdür meme standartı o değil a cup b cup c cup d cup diye ayrılır. Yağdan oluşuyor meme dediğimiz şey büyür ama aileninde önemi var çekiyor çünkü fizyolojık olarak

Hamilelikte de büyüyor. Kilo alınca da büyür genelde. Yalnız şöyle bir durum var, göğüslerim büyük olsun diye hızlı kilo almamalısınız ki vücudunuzun her yeri çatlamasın. 52 kilo bence size ideal olur. Bir diyetisyen eşliğinde zamana yayarak kilo almanız daha iyi olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…