21 Nisan bat

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
Kızlar çok heyecanlıyım test yapsam mı bilmiyorum son üç gün kaldı sizde ne var ne yok gerçekten çok merak ediyorum test yapan arkadaşlar varsa söyleyebilir mi çünkü geçen ay erken Gebelik testi yaptığında gebe Gösteriyordu o yüzden. Deneyip de sonuç alan arkadaşlar yazarsa sevinirim Adetinin üçbeş gün önceden gebelik testi yapıp sonuç alanlar

ben adetime 4 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim canım hafta sonu girince kan verememiştim bir gün kala da 92 çıkmıştı değerim. eğer adetin düzenliyse ve beklediğin tarihlerde yumurtladığını hissettiysen çıkabilir. istersen direk kan ver kesin olsun. ama kanda değer çok daha düşük çıkabilir telaş yapmadan 2 güne bir kan verirsin düşük bir değer çıkarsa. ama bence idrar testi yap silik de olsa adetinin geçmesini bekle erkenden öğrenmek çok da bir fayda sağlamıyor acaba tutunur mu düşer mi kese gözükür mü diye telaş yapmaktan başka.

Ben adet gecikmeme 1 gun kala yaptim belli olan ince pembe bir cizgim oldu. Bir onceki gun de yaptim ondan daha az ama benim fark edebildigim bir cizgiydi. Cok net olmasa da cikabiliyor

Bende 1 gun kala öğrendim kan testinde de kesinlestirdim. Siz kese ve kalp atisini kacinci haftada gördünüz acaba. Beni doktorum 7. Haftam basladiginda cagirdi. Ins kese ve kalp atisi da o gun duyabilirim.

Bende 1 gun kala öğrendim kan testinde de kesinlestirdim. Siz kese ve kalp atisini kacinci haftada gördünüz acaba. Beni doktorum 7. Haftam basladiginda cagirdi. Ins kese ve kalp atisi da o gun duyabilirim.
Canım ben oğluma hamileyken keseyi beşinci hafta’da görmüştüm kalp atışını da altıncı haftanın sonlarına doğru

Dört gün kala gayet iyi çıkmış bence

Ben 7 de gidersem demek ikisi de ayni anda gorebilirim.ay hadi ins. Sabrin sonu selamettir. Tesekkur ederim
Aynen canım hayırlı olsun inşallah ben de merak ediyorum acaba hamile miyim diye sürekli kasıklarım ağrıyor oğlum da pek bir belirti yaşamamıştım ya da hatırlayamıyorum iki yaşında oğlum da

ben 6.haftada gittiğimde keseyi gördüm. 7.hafta gittiğimde de kalp atışını duydum canım. 7.hafta başında hem keseyi hem kalp atışını duymak için çağırmıştır zaten. erkenden gidince ay kese var mı yoksa bebek yok mu diye boşa telaş yapıyorsun en güzeli geç gidip güzel haberleri öyle almak. ben başlarda erken öğrendiğim için stres yapmıştım. hatta keşke kendimden şüphelenip de erkenden test yapıp öğrenmeseydim adetin 3-4 gün geçmesini bekleseydim demiştim.

Dört gün kala gayet iyi çıkmış bence

biraz içime doğdu diye yapayım ne olacak dedim 5 dakika sonra çok çok silik bi çizgi gördüm. ama keşke erken değilde adetim gecikince öğrenseymişim dedim kendime. çünkü önce kan değeri yükselecek mi sonra kese var mı keseden sonra kalp atışı var mı hep böyle telaşlı geçti ilk haftalarım.

Bende suan o haldeyim bişey olmasa aman diye. Ama nasipse olacak, yine de cuma günü tekrar kan verip yükselişi görmek istiyorum. İçim bi rahat etmez yoksa

Bende suan o haldeyim bişey olmasa aman diye. Ama nasipse olacak, yine de cuma günü tekrar kan verip yükselişi görmek istiyorum. İçim bi rahat etmez yoksa

etmiyor o kanı versen de etmiyor :) bu sefer de acaba öbür hafta keseyi görebilcem mi diye endişe ediyorsun :) herşein hayırlısı olsun hakkınızda eğer o bebek dünyaya gelecekse zaten Allah onu kucağımıza almayı her türlü zorluğa rağmen nasip edecek. hayırlısı olsun canım :)

A

Evet bende o inanctayim. Bana nasip olacaksa Allah bana verecek emanetini bende koruyup buyutecegim. Nasip olmasa oturdugum yerde de düşer elden bisey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…