21 kiloyu nasıl verdim

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım. Küçüklüğümden beri çok zayıftım hatta bu yuzden sık sık hasta olurdum.Sonra 11 yaşında kilo almaya başladım.12 yaşından sonra kortizonlu ilaç kullandım. Baya bi kilo almıştım ailem diyetisyene gitmemi söylüyodu ama kimseyi dinlemedim öyle mutluydum ben. Sonra lise 2. sınıfa geldiğimde kendi kendime kilo vermeye karar verdim ve diyetisyene gittim tartıldığımda inanamadım çünkü tam 78.3 gramdım ve 16 yaşındaydım.78.3 gramla diyete başladım ilk ay 2.9 gram verdim öyle öyle yaza kadar 70 kiloya düştüm.Sonra diyeti bıraktım 2 kilo aldım. Yaz sonu tekrar başladım 1 sene boyunca okulda arkadaşımla yediklerime dikkat ettim, yürüyüş yaptım. Bir ara midemden rahatsızlandım kola cips çikolata v.b herşey mideme dokunuyordu ve yasaktı. Daha sonra diyet yapmadım canım ne isterse çok olmamak şartıyla yedim ama hareket ettim daha önce hiç etmediğim kadar :) Şimdi 57 kiloyum. İdeal kilom 52 bana buda yeter çünkü gerçekten değiştim.Önceden giydiklerim yakışmazken şimdi istediğim şeyleri giyebiliyorum.Arada yürüyüşe çıkıyorum inşallah kilomu korurum. Valla ben hiç istekli ve kendime güvenerek başlamadım ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz :) sormak istediğiniz soru varsa alayım :)

Anladım canım yani işe yaramadığı için falan bırakmadın, bende gitmelıyım yani

git bence tahlil falan yapılıyor her ay bende kansızlık vardı bazı aylarda iyice düşüyodu kan değerlerim baktırmakta fayda var. Şuan 57 kiloyum ama basen ve bacak sorunum var yürüyüş yapıyorum çok yemiyorum :) fotoğraflarımı atarım birazdan :)

Bekliyorum canım, bendede hipotroid falan var heralde metabolizmam aşırı yavaş yarında onun için doktora gidicem pazarteside ilk iş diyetisyene gidicem okullar acılana kadar bi kaç kılo vermelıyım en azından, gecen sene 52 kılo falandım sımdı 64 kıloyum psikolojim yerlerde anlıycağn bı sekılde duzeltmem lazım bu durumu birde ben diyetisyen fiyatlarını hiç bilmiyorum ya gerçi sen gideli cok olmus ama bı bılgın varmı

ben devlet hastanesinde gitmiştim özelde fiyat bilgim yok valla

süper valla tebrik ederim diğer resme göre hem küçülmüşsün hem büyümüşsün cok guzel olmus devlet hastanelerıde dıyetısyen hızmetı verıyomu hangi hastaneye gittin:/

canım ben geçen sene gidiyordum. 50tl ydi fiyatı . ama bi sefer verip 2.de vermiyorduk ücret

süper valla tebrik ederim diğer resme göre hem küçülmüşsün hem büyümüşsün cok guzel olmus devlet hastanelerıde dıyetısyen hızmetı verıyomu hangi hastaneye gittin:/

Devlet hastanelerindekiler pek ilgilenmiyo diyorlar ama ilk diyetisyen çok iyiydi tabi özeldeki kadar birebir olmaz araştır sen iyice canım :) daha o son fotoda 1 aylık yenisini bulamadım :)

Bende şimdi vakıf gureba bezmi aleme baktım ondada aynı sekılde 50 tl. sen hangı hastaneye gittin ve sonuc alabıldınmı acaba

orta okuldayken kızılaya gidiyordum. 20 kilo verdim ama diyetisyenle değildi. sonra geri aldım tabi kilo . tekrar aynı bayana gittim bi faydası olmadı 2 kilo falan verdim. sonra bikaç yere daha gittim bünyemden sanırım faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…