- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Kilo vermeye başladıkça daha da çok hırslanıyo insan , verirsin inşallah arkadaşım :)Darısı başıma bende 19 yaşındayım 13 kg fazlam var bıde kendıme guvenım olsa tam olucak. kılo aldıkça umıtsızlıge kapılıyorum
Kilo vermeye başladıkça daha da çok hırslanıyo insan , verirsin inşallah arkadaşım :)
İnsallahh canım, peki sen diyetisyeni neden bıraktın bende dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorumda..
Başka diyetisyen gelmişti.Daha küçüksün falan dedi bana kızdım gitmedim bidahazaten öğrenmiştim neler yapmam gerektiğini kendim devam ettim
Anladım canım yani işe yaramadığı için falan bırakmadın, bende gitmelıyım yani
git bence tahlil falan yapılıyor her ay bende kansızlık vardı bazı aylarda iyice düşüyodu kan değerlerim baktırmakta fayda var. Şuan 57 kiloyum ama basen ve bacak sorunum var yürüyüş yapıyorum çok yemiyorum :) fotoğraflarımı atarım birazdan :)
ben devlet hastanesinde gitmiştim özelde fiyat bilgim yok vallaBekliyorum canım, bendede hipotroid falan var heralde metabolizmam aşırı yavaş yarında onun için doktora gidicem pazarteside ilk iş diyetisyene gidicem okullar acılana kadar bi kaç kılo vermelıyım en azından, gecen sene 52 kılo falandım sımdı 64 kıloyum psikolojim yerlerde anlıycağn bı sekılde duzeltmem lazım bu durumubirde ben diyetisyen fiyatlarını hiç bilmiyorum ya gerçi sen gideli cok olmus ama bı bılgın varmı
Bekliyorum canım, bendede hipotroid falan var heralde metabolizmam aşırı yavaş yarında onun için doktora gidicem pazarteside ilk iş diyetisyene gidicem okullar acılana kadar bi kaç kılo vermelıyım en azından, gecen sene 52 kılo falandım sımdı 64 kıloyum psikolojim yerlerde anlıycağn bı sekılde duzeltmem lazım bu durumubirde ben diyetisyen fiyatlarını hiç bilmiyorum ya gerçi sen gideli cok olmus ama bı bılgın varmı
süper valla tebrik ederim diğer resme göre hem küçülmüşsün hem büyümüşsün cok guzel olmusdevlet hastanelerıde dıyetısyen hızmetı verıyomu hangi hastaneye gittin:/
canım ben geçen sene gidiyordum. 50tl ydi fiyatı . ama bi sefer verip 2.de vermiyorduk ücret
Bende şimdi vakıf gureba bezmi aleme baktım ondada aynı sekılde 50 tl. sen hangı hastaneye gittin ve sonuc alabıldınmı acaba
zayıflayınca çok güzelleşmişsin çok tebrik ediyorum seni. ne kadar zamanda verdin kilonu?
Ne kadar güzel olmuşsun.. Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?