Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım üzülecek şeymi bulamadın,benim karnım 25.haftada belirginleşmeye başladı,senin kadar bile yoktu,normal pantolonlarımı giyiyordum,ve bu durumdaan ççookkk memnundum.şimdide hiç çatlağım yok
karnın gayet normal 7 aydan sonra büyümeye başlıyo özelliklede son 1,buçuk ayda :)) üzülme benim 6 aylıkken okadardı karnım sonra bi şiştimki felaket oldum :)))
iç karnın geniş demekki benim karnım baya büyük 19 haftalım ama yengem 21 haftalık onun baya baya tepeleme büyük insanlar kıyaslıyor o zaman gülenin bebek daha küçöük zayıf diyolar.. yoksa ben takmıyorum büyük zaten benimde ama insanlardan dolauı takıyor insan.. birde senin eminim sen hareketleri çok erken hissetmişsindir benimki yag felan baglamıştır ne bilim bebekmi göbekmi 7.5 kilo aldım