21 haftalık hamişim ama karnım çok küçük!!!

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
arkadaşlar 21 haftalık kız bebek annesiyim ama karnım çok küçük.çok üzülüyorum.:sinifsinif:

Canım üzülecek şeymi bulamadın,benim karnım 25.haftada belirginleşmeye başladı,senin kadar bile yoktu,normal pantolonlarımı giyiyordum,ve bu durumdaan ççookkk memnundum.şimdide hiç çatlağım yok

30 haftada tekrar yaz canım :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 30. haftalığım canım ama dışardan belli olmuyo karnım hala kimse inanmıyo hamile olduğuma bende sinir oluyorum ama Allah vergisi büyür inş:)

karnın gayet normal 7 aydan sonra büyümeye başlıyo özelliklede son 1,buçuk ayda :)) üzülme benim 6 aylıkken okadardı karnım sonra bi şiştimki felaket oldum :)))

üzülme canım belki iç karnın büyüktür.sağlıkla doğurursun İNŞALLAH..

iç karnın geniş demekki benim karnım baya büyük 19 haftalım ama yengem 21 haftalık onun baya baya tepeleme büyük insanlar kıyaslıyor o zaman gülenin bebek daha küçöük zayıf diyolar.. yoksa ben takmıyorum büyük zaten benimde ama insanlardan dolauı takıyor insan..
birde senin eminim sen hareketleri çok erken hissetmişsindir benimki yag felan baglamıştır ne bilim bebekmi göbekmi 7.5 kilo aldım

benimde 5 ay dümdüzdü 6 ayda biraz başladı 7-8 de fırladı resmen sende hele şöle 30 a gel bak gözün göbiş görsün gözlüsüde görür gössüzüde

Banada küçük gibi gelmedi.Zaten birden dahada büyüyecek.

Kenya senin oğlunmu olacak?

X