21 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum:(((

Endıselenme canım, ılk hareket zamanları daha .Ilk baslarda ıcınde bır balon yer degıstırır gıbı oluyor,sonra goz seyırmesı gıbı kucuk kucuk sonra da pıt pıt atıyor yavrunun hareketlerı. O daha cok kucuk o kadar buyuk hareketler bekleme ondan :emir_bebek: Sonra sonra karnında neler yaptıgına cok sasıracaksın.Karnının bı otaraf bı bu tarafa dalgalandıgını goreceksın. Ona muzık dınlet .Internette esım anne karnındakı bebege nınnıler dıye bısı ındırmıstı onu dınletıyordum bır de masallar serısı vardı ıs yemek yerken , dınlenırken ve uyurken o muzıgı ya da masalları acık bırakıyordum. :34:

merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissediyordum 2 gündür hissetmiyorum bu normal mi hergün hissedilmesimi gerekiyor kontrolüm gelecek haftaya acaba sağlıkocağına kalp atışlarını dinlemek için gitsem mi?

daha erken kızlar ben net hareketleri 23.haftada hissetmiştim..ve hareketler tutarlı olmuyo..benim de oluyordu bi iki gün hissetmediğim..çok moralim bozuluyordu...ama çok şükür bebeğim iyi..merak etmeyin..

ben de iki gündür çok net hissedemiyorum bebegimin hareketlerini
belkide bebeğin yatış durumuna göre değişiyor ama insan yinede endişeleniyorum
Rabbim saglıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah

arkadaşlar bende 25 haftalık hamileyim ben çok erken hissetmeye başladım ama bazen hiç hareket etmediği oluyor bazende çok hareketli bunlar normalmiş bende çok panik yapıyorum sürekli kıpırdasın istiyorum ama onlarda yoruluyor ve uykuya ihtiyacı oluyor merak etmeyin biliyorum çok zor ama evham yapmamaya çalışalım
:34:

sakin olalım bence benimde ilk hamileliğim ve büyük ihtimalle daha net anlayamıyorum ama sakın kötü düşünmeyin okuduklarıma göre de
hareketleri hissetmeler de farklı olabilirmiş

kızlar merhaba.21+0 günlük hamileyim bir prenses bekliyoruz ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.:çok üzgünüm:
aranızda benim durumumda olan var mı yada sizler hissediyorsanız nasıl birşey olduğunu söyler misiniz.ilk hamileliğim olduğu için belki de hissedemiyorum.mesele kıpırtı halinde diyorlar ama karnıma bakıyorum hiç hareket etmiyor.sadece arada sanki sancı giriyo gibi anlık ama saniye sürüyo geçiyor.

canım benm ben de 20 haftalık hamileyken pek fazla hisetmiyordum içimde hep bir korku sanki bebğime bişi olucakmış gbi cok her hafta hastaneye gidiyordum ama gereksizimiş bazı bebekler geceleri cok fazla haraket edıoyomuş yada rahim içi dar olduğu için haraket ediyo bebek ve bizler anlamaya biliyormuşuz yani korkucak bişi yokmuş

bende 22 haftalık hamileyim hiç hissetmedim daha bide benim 3. hamiileliğim ve korkuyoyorum buhafta doktoro gitcem ...bnde sadece iki defa karnımda seyirme oldu bide bir haftadır karnımın içinde bi şey var gibi hissediyorum ama bebekte hareket yok çok garip sanki ilk hamileliğim sanırım arayı uzatttığım için herşeyi unutmuşum benimkinin cinsiyeti belli değil geçen ay doktor dizlerini bükmüş şimdilik görmeme mümükün değil demişti bu ay bakcaz..

Ben 24'ten sonra hissetmeye başladım. Hafif hafif. Plesentanın konumu sebebi ile doktor normalden daha az hissedersin demişti. Arkadaşlarım 14-15 te hissettiklerini söyledikçe paikledim çok... 27-28 den sonra kıpır kıpır oluyor. Endişelenmeyin hiç :)

Mrb kızlar. 19+4 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum okuduklarima göre bu normalmis ama ben cok tedirginim. :( cok morelim bozuluyor daha hic bir sey hissetmedimm.

Mrb kızlar. 19+4 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum okuduklarima göre bu normalmis ama ben cok tedirginim. :KK43: cok morelim bozuluyor daha hic bir sey hissetmedimm.
üzülme ben de 21. haftaya kadar hissetmedim. hele ilk gebelikse geç hissediliyor. doktor 22 . hafta ve sonrasında hissedersin demişti

Anılarım canlandı bende böyle bir konu açmstm ,canm biz ilk gebeliğimizi yasadgmz için anlayamyoruz ben 22 haftadan sonra hissettim sende hissedersn merak etme tatlm banada burdaki arkadaş lar söylemişti dedikleri gibi de oldu

Bende 22.haftamda hissettim korkmayın. İlk gebeliklerde geç hissedilirmis.

Merhaba ben de 21+6 günlük hamileyim bir haftadir afedersiniz sanki gazim alt karin bölgemde cikiyo gibi baloncuk patmasi bazrn de titreme gibi..hala net hareketler hissetmiyorum bunlar da lorkutuyor beni bir fikriniz var mi lütfen yazin???

Kızlar benim arkadaşımın 2.gebeliği ve 21.haftasında, o bile hissetmiyor :D İlk gebelikte çok normal bence.

merhabalar bende 21 haftalık hamileyim ve daha hissetmiyorum doktorumla görüştüğümde 30 haftalık olana kadar hissetmeyebilirsin bu gayet normal dedi ama ben yinede tedirgin oluyorum

Back