21 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum:(((

arkadaslar lutfen bana bi fikir verin cok kotuyum:( 21 haftalik hamileyim 17. ci haftadan sonra ara ara hissediyodum 1 gun hisetmesem 2.ci gun hissediyodum minik kelebegimi ve en son 4 gundur hiçmi hiç hissetmedim içime bi sizi sikinti dustu bu durumda napmaliyim acaba? dr a gitsemmiki daha kucuk belki ondan diyorum ama cok korkuyorum ltf bana cevap yazin:( cok kotuyum:uhm:

Allahim sikintidan catliycam patliycam cok stresliyim hani hiç oynamasa normal gec oynadi dicem ama 3 hafta ara ara oynayipta 4 gun hiç oynamamasi beni endiselendiriyo:(( off bisimi olduki bebisime acaba kizlar nolur bilen biri fikir versin bana lurfen:(

Canım bebek hareketlerinin yeni yeni hissedildiği haftalardasın. Bu haftalarda bebek hareketleri çok güçlü olmadığı için her hareketi hissetmek mümkün değildir. Canını sıkma sakın. ıçinin rahat etmesi için doktoruna görünebilirsin. Aklına kötü şeyler getirme. ılerde güm güm hareket edecektir mutlaka annesi.

denedim meysa 4 gundur deniyorum jiç ses yok allahim kimseyi korktuguna ugratmasin.

öncelikle soğukkanlı olmalısın canım...Biliyorum endişeleniyorsun..Ancak en doğru cevabı sana doktorun verecektir...Ultrasondan daha net ve sağlıklı haberler alabilirsin...Rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah....

saolun arkadaslar dr u aradim simdi diyo daha 21 haftalik cok cok hissedcen bi hafta degil dedi normal dedi ama cok merak ediyosan gel bakalim dedi istersen bekle randevunu dedi 10 gun sonra rnvum var. bekliyorum bakalim.

malesef korktugum basima geldi arkadaslar:( pazartesi gunu gittim dr a kalp atisi durmus dedi:'( dogum yaptim tam endiselenmeye basladgimda durmus yavrumun kalbi:( 20 haftada durmus:( allah kimseye yasatmasin cok aci cekiyorum. ve bu benim 5ci kaybim kizlar:( zaten korkuyodum ama aspirin içtgim için umitliydim az.

malesef korktugum basima geldi arkadaslar:( pazartesi gunu gittim dr a kalp atisi durmus dedi:'( dogum yaptim tam endiselenmeye basladgimda durmus yavrumun kalbi:( 20 haftada durmus:( allah kimseye yasatmasin cok aci cekiyorum. ve bu benim 5ci kaybim kizlar:( zaten korkuyodum ama aspirin içtgim için umitliydim az.

canım ne denilirki rabbim sabır versin yar ve yardımcın olsun canımcım ama canım doktorun bişey demedimi yaa öbürleridemi bu haftalarda duruyo araştırmadımı canım doktorun çok geçmiş olsun canım benim çok zor anlıyorum seni yaşadıklaroın:çok üzgünüm:

merhabalar 23 haftalık hamileyim ve hareketlerini tam hissedmiyorum bazen pıt pıt atarcasına cok ufak bişeyler hissdiyorum ama bagırsak hareketleri sanıyorum henüz ayırt edilir degil yani tam olarak tekme hissedemedim ve ilk gebeligim benimle aynı seyleri yasayan varmı acaba cevaplarınızı merak ediyorum..

merhabalar 23 haftalık hamileyim ve hareketlerini tam hissedmiyorum bazen pıt pıt atarcasına cok ufak bişeyler hissdiyorum ama bagırsak hareketleri sanıyorum henüz ayırt edilir degil yani tam olarak tekme hissedemedim ve ilk gebeligim benimle aynı seyleri yasayan varmı acaba cevaplarınızı merak ediyorum..

İlk gebelikte hareketler geç hissediliyor ben 5. ayımda hissetmeye başlamıştım endişlenme...

Allah sabır versin.Tez zamanda sağlıkla hayırla yeni bebek kucağınıza gelsin inşallah...

gecmis olsun canim uzulme lutfen ... rabbim en kisa zmnda tekrar nasib etsin insallah.. insallah saglikla bebisini kucagina alirsin tez vakitte

Son düzenleme:
aradan 1 yil gecti ve ben tekrar hamileyim.:40: degsitirdim 0.8 lik igne vuruluyorum hergun hayirlisi olsun ins. kanimda pihtilasma varmis.

Ben 19.haftamın sonlarına doğru hissetmiştim.
İlk gebeliğinse hissetmemen normal.Ben de senin gibi çok panik yapmıştım hissetmiyorum diye.Doktoruma danıştığımda bunun normal olduğunu söylemişti de öyle rahatlamıştım biraz.
Doktorum o zaman bebeğin hareketlendiğini ama gaz haraeketleriyle karıştırabilceğimi bile söylemişti.Şimdilerde 1 gün hissediyorum 1 gün hissetmiyorum doktorum buna da normal dedi.
Yani senin de normal birkaç haftaya hissedersin diye tahmin ediyorum.

Back