- Konu Sahibi kxixymetlim
-
canim uzulme hissedecegin zamanda gelecek ins yeterki bebegin seninle olsun saglikli hayirli olsun onemli olan bu ilk hamileligin oldugu icin belkide bende tam bilmiyorum cunku bende 2 aylik hamileyim daha simdi kizlarin dedigi gibi goz seyirmesi oluyomus yengemden biliyorum hem erkek bebege gore kizlar daha nazik daha kibar daha sakin ve nazlim oluyolar kizlar asilliklerini karindayken belli ediyolar anliycan ins bebisin saglikli hayirli olur en kisa zamandada hissedersin umarim kib stres yapma bebegi etkilemekızlar merhaba.21+0 günlük hamileyim bir prenses bekliyoruz ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.:çok üzgünüm:
aranızda benim durumumda olan var mı yada sizler hissediyorsanız nasıl birşey olduğunu söyler misiniz.ilk hamileliğim olduğu için belki de hissedemiyorum.mesele kıpırtı halinde diyorlar ama karnıma bakıyorum hiç hareket etmiyor.sadece arada sanki sancı giriyo gibi anlık ama saniye sürüyo geçiyor.
SLM BENDE 20+3 OLDUM 2 HAFTADIR TEKME NET HISSEDIYORUM...AMA GÜN İÇİNDE HAREKET HALİNDEYKEN DEGİL....SAKİ,N SESSIZ OLUNCA....YANLIZ BENİM MELEGİM ERKEK...KIZLAR BİRAZ DAHA GEÇ HAREKET EDERMİŞ...TELAS YAPMA BİRGÜN TAK DİYE VURURhihoyyyt SEN DE BENİM GİBİ AGLAMA KİRİZİNE GİRERSİNNN....süprizzzzzKENDİNE DİKKAT ET...BOL SÜT İÇ...
kızlar başka yorumu olan yok mu?biz daha hareket etmiyoruz.bugün daha farklıyız gibi ama tam oarak anlamıyorum da.rhalde şöyle sıkı bir tekme yiyince anlayacağım hareket ettğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?