21 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum:(((

kxixymetlim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
151
3
96
Diğer
kızlar merhaba.21+0 günlük hamileyim bir prenses bekliyoruz ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.:çok üzgünüm:
aranızda benim durumumda olan var mı yada sizler hissediyorsanız nasıl birşey olduğunu söyler misiniz.ilk hamileliğim olduğu için belki de hissedemiyorum.mesele kıpırtı halinde diyorlar ama karnıma bakıyorum hiç hareket etmiyor.sadece arada sanki sancı giriyo gibi anlık ama saniye sürüyo geçiyor.

cANM hemen endişelenmene gerek yok pıt pıt gibi yada göz seyirmesi gibi bişeylerde hissediyor olabilirsin ve 22.ci haftadan itibaren net olarak hissetmeye başlıycaksın.dışardan belli olmaz henüz .bende 19+4 hamileyim bende gunde sadece bi kaç defa hissediyorum ama içimdeki dolaşımını farkediyorum..birde sanırım cinsiyet farkı bizim agustos anneleri başlıgında böle bi konu gecmişti sanırım kız bebekler daha gec başlıyor tekmelere.... yinede için rahat etmicekse doktorunla bi görüş yada en azından kalp atışını duyabilecegin bi aletle kalp atışlarını dinle ve için rahatlasın( angelsound)

umarım Rabbim saglıkla kavusturur bebklerimizi bize:)

SLM BENDE 20+3 OLDUM 2 HAFTADIR TEKME NET HISSEDIYORUM...AMA GÜN ıÇıNDE HAREKET HALıNDEYKEN DEGıL....SAKı,N SESSIZ OLUNCA....YANLIZ BENıM MELEGıM ERKEK...KIZLAR BıRAZ DAHA GEÇ HAREKET EDERMıŞ...TELAS YAPMA BıRGÜN TAK DıYE VURURhihoyyyt SEN DE BENıM GıBı AGLAMA KıRıZıNE GıRERSıNNN....süprizzzzzKENDıNE DıKKAT ET...BOL SÜT ıÇ...

benim bebişimde kız olacak doktorum eğer çok hissedemessem korkmamam gerektiğini söylemişti sende merak etme bazı bebişler daha sakin ama tabi bu benim kızım için geçerli olmadı.maşallah 3 haftadır tamamen ortalığı yıkıyor ayrıca 22 haftalığım ultrasonda bile doktorum tam anlamıyla bakamıyor felaket hareketli. ben sınıf öğretmeniyim okulda biraz ayakta kalayım yada nöetçi olduğum gün eve gelip uzandığımda daha cok hissettiriyor kendisini.özellikle çikolata yiyerek sola doğru uzan o bebişi hareketlendiriyoruş öyle duymuştum.senin prenses nazlı ve sakin olacak galiba

merhaba kızlar
bende artık 19.haftamdayım.1 haftadır çok net olarak şöyle birşeyler hissediyorum
sanki içimde aniden pıt diye birşey oluyor.yani hani kas hareketi gibi.
benimde ilk hamilelğim olduğu için karar veremiyorum.bu bebeğimin hareketi değilmi kızlar???

canım korkma zaten ilk hamileliklerde 22. haftadan sonra tam olarak hissediliyor bende 24. haftamdayım daha 2_3 haftadır hissediyorum benimde kızım olucak ama sanırım birazcık tembel galiba senin kızında azıcık tembel çikolata ye ve sola yada sırt üstü hafifce uzan o zaman karnında minik pıt pıtlar olucaktır

kızlar merhaba.21+0 günlük hamileyim bir prenses bekliyoruz ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.:çok üzgünüm:
aranızda benim durumumda olan var mı yada sizler hissediyorsanız nasıl birşey olduğunu söyler misiniz.ilk hamileliğim olduğu için belki de hissedemiyorum.mesele kıpırtı halinde diyorlar ama karnıma bakıyorum hiç hareket etmiyor.sadece arada sanki sancı giriyo gibi anlık ama saniye sürüyo geçiyor.
canim uzulme hissedecegin zamanda gelecek ins yeterki bebegin seninle olsun saglikli hayirli olsun onemli olan bu ilk hamileligin oldugu icin belkide bende tam bilmiyorum cunku bende 2 aylik hamileyim daha simdi kizlarin dedigi gibi goz seyirmesi oluyomus yengemden biliyorum hem erkek bebege gore kizlar daha nazik daha kibar daha sakin ve nazlim oluyolar kizlar asilliklerini karindayken belli ediyolar anliycan ins bebisin saglikli hayirli olur en kisa zamandada hissedersin umarim kib stres yapma bebegi etkileme

kızlar başka yorumu olan yok mu?biz daha hareket etmiyoruz.bugün daha farklıyız gibi ama tam oarak anlamıyorum da.rhalde şöyle sıkı bir tekme yiyince anlayacağım hareket ettğini.

canim benim ilk hamileliginde anlamayabilirsin telas etme arkadaslarda demis zaten boyle pit pit ediyodur kasik tarafin ama hissetmeyedebilirsin...bazi anneler gec hisseder telaslanma yani...nasilsa ilerde hic durmuycak biraz sabirla bekle...allah saglicakla kucagina almayi nasib etsin...

hiç kormana endişe etmene gerek yok canım kız cocuk gec hareket eder derler grcektende dogru bı kac arkadasımında gec hareket ettı hatta bırının 7 aylık hareket etmişti bu normal bi durum

endişelenme bir gün birden bir pıtırtı hissedeceksin...hatta son zamanlar yeter aratık kızım vurma diyeceksin...her hamilenin farklı oluyor hissettiği zaman..biraz kilo varsa daha geç hissediliyormuş...
sırt üstü yat bekle her gün, bu haftalarda ancak öyle hissedersin..minik bir kuş kanat çırpacak....

canım bende çok geç hissettim.23.haftada filan düşün yani.
hiç bir bebekle kendi bebeğini bir tutma her insanın cilt derisi farklı oluyor.sakın düşünüp moralinide bozma lütfen.

kızlar sonunda dün hissettim :::)))) sanki bir kere dokunuyor karnıma sonra bırakıyor.az önce babamız elini koyduğunda o da kızım resmen vuruyor dedi. çok güzel bir duygu allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bugün 22+1 olduk artık büyüyoruz teyzeleri.

hadi gözün aydın, bundan sonra çok daha net ve hızlı hissedeceksin merak etme, elini koyduğunda seninle yarışır gibi ittirecek elini annesi...

canım bende 21 haftadan sonra hissetmeye başlamıştım nasıl böyle televizyonun sesini bile kısardım sanki sessiz ortamda daha iyi duyucakmışım gibi şimdide 31 haftalık hamileyim oynamasından uyuyamıyorum cok güzel bir duygu deyilmi kızlar ay canım yavrum allah hepimizi bir nefeste kurtarsın :Saruboceq:

SLM BENDE 20+3 OLDUM 2 HAFTADIR TEKME NET HISSEDIYORUM...AMA GÜN İÇİNDE HAREKET HALİNDEYKEN DEGİL....SAKİ,N SESSIZ OLUNCA....YANLIZ BENİM MELEGİM ERKEK...KIZLAR BİRAZ DAHA GEÇ HAREKET EDERMİŞ...TELAS YAPMA BİRGÜN TAK DİYE VURURhihoyyyt SEN DE BENİM GİBİ AGLAMA KİRİZİNE GİRERSİNNN....süprizzzzzKENDİNE DİKKAT ET...BOL SÜT İÇ...

canim ben de tam tersini biliyorum ve de oyle oldu. erkek gec hareket eder, kiz erken dediler. benim de kizim erken hareket etti.

bence bunlar hurafe. bebege ve kesenin genisligine bagli. kesen genisse daha gec hissediyorsun cunku bebegin hareket alani fazla. hareket etse bile organlara deriye denk gelmedigi icin hissedilmiyor.

arkadasim sen de hic kafani takma. 1-2 haftaya kadar emin ol hisssedeceksin. hareket etmemesi bebegin sagliksiz oldugu anlamnia gelmez. sadece hareketlerini sana ulastiramiyor.

merhaba canım hiç merak etme
22 den sonra bende öyle çok panıktım herkesin söylediğine aldırış etme
millet 14 haftada hissettık dedi beni strese soktu
zaten ara ara oluyo 22 den son ra
ben 33 haftalık oldum sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin rabbim

kızlar başka yorumu olan yok mu?biz daha hareket etmiyoruz.bugün daha farklıyız gibi ama tam oarak anlamıyorum da.rhalde şöyle sıkı bir tekme yiyince anlayacağım hareket ettğini.

Canım bende 19 haftalık hamileyim. Bende hiç bir şey hissetmiyorum:( başka arkadaşlarım dikkat et hissedersin diyor ama ben hiç bir şey anlamıyorum. Annem damar sergimesi gibi birşey olur diyor tekmeler çok sonra başlarmış senin istediğin gibi. çikolatanın faydalı olduğunu bende duymuştum. bir dene bakalım. inşallah faydası olur. bende bekliyorum senin gibi:)İnşallah...

canım merak etme, göz seyirmesi gibi olur ilk hareketler, çok zor hissedilir. bende 18 haftalık hamileyken, anca sırt üstü uzandığımda, elimi karnıma koyup bekliyordum hareket etmesini, anca o zaman hisssedebilmiştim.

Back